Ahad, 22 Oktober 2017

SEGMEN : blogwalking bersama cikgu ayu





Assalamualaikum kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
2. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
3. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
4. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni berlangsung..hingga hariAHAD 22/10/2017 jam 10.00 malam

SENARAI KAWAN2 BLOGGER YANG DAH JOIN SEGMEN AYU... jooom blogwalking sama2 ckgu ayu...

1. http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
2. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
3. http://www.mialiana.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
4. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
5. http://www.aimisyahirah.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
6. http://cekodokraha.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
7. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html?m=1
8. https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
9. https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
10. http://budakbuzy.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
11. http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
12. https://thisni3zahata.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
13. https://ora-adzlin.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
14. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
15. http://mylittlepad-syifa.blogspot.my/2017/10/blogwalking-cuti-sekolah-bersama-cikgu.html
16. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
17. http://www.adianiez.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
18. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
19. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

terima kasih kepada kawan2 yang join.... esok ayu cuti... rasanya malam ni nak buat segmen lagi lah... tunggggu tauu..

Khamis, 19 Oktober 2017

luahan terindah

Ada cerita yang kamu terlalu segan untuk diberitahu kepada manusia dan kamu pilih untuk berdiam dari berkata-kata.

Kamu lebih mahu meluahkan segala rasa itu dalam hatimu hanya pada DIA yang sebetulnya memahami dan menghargai.

Bukan kerana kamu tidak percayakan pada manusia tapi tidak semua perkara tentang dirimu, manusia itu perlu tahu.

Belum tentu manusia sentiasa boleh manjadi pendengar ceritamu, mungkin ada waktu dia sudah jemu.

Seharusnya ... kamu belajar agar tidak lagi mengharapkan sesiapa kecuali DIA...

Isnin, 16 Oktober 2017

Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017

http://puankuci.blogspot.my/2017/10/pencarian-top-bloglist-haslina-nov-dec.html

jom ramai2 kita join.... kita support segmen kawan2... jgn lupa juga join segmen ayu... hehe..

Jumaat, 13 Oktober 2017

rintihan rindu ayu

rinduuuuuuuu...sangat sangat rinduu.. ayu rinduuu tersangat2 kat blog ayuinsyirah... masa cuti seminggu ini ayu janjiii ayu akan kembalikan aktifkan blog ayu ini.... sangat2 rindu untuk menulis... sangat2 rindu untuk blogwalking ke blog kawan2 dialam maya ini... nanti kan ye ayu akan buat segmen utk kawan2 semua.... sayang semuaaaa...