Sabtu, 11 November 2017

segmen: bloglist istimewa cikgu ayuinsyirah


syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
3. macam biasa... letakkan banner diatas yer....hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
4. buat tajuk " segmen: bloglist istimewa cikgu ayuinsyirah "
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 11 disember 2017....hehehe.... jam 11 malam

PESERTA SEGMEN.

1. https://myaplusblog.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
2. http://jombercontest.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
3. http://www.aimisyahirah.com/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
4. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
5. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
6. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
7. http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
8. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
9. http://azietaqniza.blogspot.com/2017/11/bloglist-istimewa-cikgu-ayuinsyirah.html
10. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html?m=1
11. http://www.pokcikblogger.com/2017/11/segmen-bloglist-istimewa-cikgu.html
12....

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com





Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

** support Mia ya.....


Ahad, 22 Oktober 2017

SEGMEN : blogwalking bersama cikgu ayu





Assalamualaikum kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
2. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
3. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
4. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni berlangsung..hingga hariAHAD 22/10/2017 jam 10.00 malam

SENARAI KAWAN2 BLOGGER YANG DAH JOIN SEGMEN AYU... jooom blogwalking sama2 ckgu ayu...

1. http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
2. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
3. http://www.mialiana.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
4. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
5. http://www.aimisyahirah.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
6. http://cekodokraha.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
7. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html?m=1
8. https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
9. https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
10. http://budakbuzy.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
11. http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
12. https://thisni3zahata.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
13. https://ora-adzlin.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
14. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
15. http://mylittlepad-syifa.blogspot.my/2017/10/blogwalking-cuti-sekolah-bersama-cikgu.html
16. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
17. http://www.adianiez.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
18. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
19. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

terima kasih kepada kawan2 yang join.... esok ayu cuti... rasanya malam ni nak buat segmen lagi lah... tunggggu tauu..

Khamis, 19 Oktober 2017

luahan terindah

Ada cerita yang kamu terlalu segan untuk diberitahu kepada manusia dan kamu pilih untuk berdiam dari berkata-kata.

Kamu lebih mahu meluahkan segala rasa itu dalam hatimu hanya pada DIA yang sebetulnya memahami dan menghargai.

Bukan kerana kamu tidak percayakan pada manusia tapi tidak semua perkara tentang dirimu, manusia itu perlu tahu.

Belum tentu manusia sentiasa boleh manjadi pendengar ceritamu, mungkin ada waktu dia sudah jemu.

Seharusnya ... kamu belajar agar tidak lagi mengharapkan sesiapa kecuali DIA...

Isnin, 16 Oktober 2017

Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017

http://puankuci.blogspot.my/2017/10/pencarian-top-bloglist-haslina-nov-dec.html

jom ramai2 kita join.... kita support segmen kawan2... jgn lupa juga join segmen ayu... hehe..

Jumaat, 13 Oktober 2017

rintihan rindu ayu

rinduuuuuuuu...sangat sangat rinduu.. ayu rinduuu tersangat2 kat blog ayuinsyirah... masa cuti seminggu ini ayu janjiii ayu akan kembalikan aktifkan blog ayu ini.... sangat2 rindu untuk menulis... sangat2 rindu untuk blogwalking ke blog kawan2 dialam maya ini... nanti kan ye ayu akan buat segmen utk kawan2 semua.... sayang semuaaaa...


Selasa, 8 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com



Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html#ixzz4pBBXlxpk

Jumaat, 28 Julai 2017

6 bulan menyepi

assalamualaikum sahabat2 semua.... ayu terlalu rindu untuk kembali menulis.... last entry ayu buat pada tarikh 28 januari... dan pada hari ini 28 julai... aku kembali semula... setelah 6 bulan menyepii.... semoga ayu terus istiqamah menulis dan terus menulis... rinduu teramat2 rinduu blog ayuuu ni... memang bersaang2 sangat dah ni...kekeke........

Sabtu, 28 Januari 2017

segmen: blogwalking Tahun Baru Cina bersama cikgu ayu


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking Tahun Baru Cina bersama Cikgu Ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu buat tak lama tau...kejap je...hehe..hingga hari AHAD 5/2/2017 jam 11.00 malam