Rabu, 2 November 2016

ayu dan bertambah ayu dengan 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

kekangan masa yang membuatkan ayu lambat untuk membuat entry didahului dengan sekalung kemaafan kepada kak mia dan pihak yang terlibat. maklumlah bila tiba hujung tahun ni sangat2 sibuk dengan pelbagai aktiviti disekolah dan juga kursus yang perlu dihadiri..

bermula dengan perlawaan untuk menyertai giveaway ini.. dan dengan bersemangat ayu join... dan syukur sangat bila blog ayu terpilih dalam 40 blogger bertuah hehehe... check di entry ini ye..

entry penyertaan ayu:

http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

pengumuman 40 blogger bertuah: 

http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my_29.html

rentetan itu... ketidaksabaran meluap2 bila abg posmen hantar barang...hehehe.. yeahhhh... dah sampaiii dah sampaiii... sangat2 tak sabar utk pakai...


pada tika itu memang muka ayu sangat2 teruk.. jerawat lebih dari 1 tumbuh dengan segar di muka.. huhuhu... sedihh.. cer tgk gmbar dibawah..ishhh segan nak tunjuk...hehehe...maluu

gambar sebelum ayu pakai produk

terus pakai mengikut arahan dan sangat2 best ... sebelum tidur pakai dan sebelum ke sekolah pun pakai juga... dengan produk ini buatkan ayu yakin dan lebih bersemangat... dan hasilnya...

gambar bersama murid-murid prasekolah...hehhe ayu ajar mereka... syg merekaa sangat2..


gambar terbaru....hehe..kat bilik guru... hilang sudah 3 permata jerawat dimuka ayu hehe... kulit makin sekata dan cerah... 

dan ini yg buatkan ayu suka dan terjatuh cinta dengan produk ini.. insyaallah ayu akan terus setia dengannya..

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk :
  1. Hilangkan parut hitam
  2. Hilangkan dan cegah jeragat
  3. Mencegah luka jerawat
  4. Menutupi liang pori
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata
  6. Lembapkan kulit
  7. Menganjalkan kulit
  8. Mengawal minyak pada wajah
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang.
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain.
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari
 kepada rakan blogger yang lain... ayu syorkan sama2 kita mencuba produk ini tanpa was was yer.. sangat mesra pengguna...ayu sukaaa..hehe



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


5 ulasan:

  1. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    BalasPadam
  2. Datang dari contest sama.. All the best ayu!

    BalasPadam
  3. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    BalasPadam