Khamis, 31 Mac 2016

segmen : saya sayang blog saya


AYU BUAT SEGMEN LAGIIIII... JOOOOM RAMAI-RAMAI JOIN...

syaratnya simple jer...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni hingga 31/3/2016....hehehe....jam 10 malam

6 ulasan:

  1. Ade join di blog baru Ade ayu..

    http://goresanhati29.blogspot.com/2016/03/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. HAAAAA, DAH LAMA FOLLOW TAU,
    nona singgah join segmenn

    http://nonasani.blogspot.my/2016/03/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  3. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/03/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  4. kter join
    http://hanimsain-delimasari.com/2016/03/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  6. Salam..
    Saja blogwalking sini..
    Jemput ke blog saya.. nak tau further supplement super best, blh whatsapp saya!

    BalasPadam