Sabtu, 31 Oktober 2015

segmen : saya sayang blog saya


hari ni macam terpanggil nak buat segmen... segmen kali ni ayu buat simple maca biasa... hehehe..

jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 31/10/2015....hehehe....jam 10 malam

64 ulasan:

  1. As salam..
    AM join tau...
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.my/2015/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html


    Artikel Paling HOT..
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Women
    HOT ITEM LeoRa Fragrance 4 Men
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    BalasPadam
  2. http://www.aimisyahirah.com/2015/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  3. saya join...

    http://mieya7882.blogspot.my/2015/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  4. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. fizah join yer..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. Salam Ayu... akak join ye

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Akak dah follow Ayu sejak dari dulu lagi...ewahhh ;)

    BalasPadam
  7. Saya join :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  8. http://anakdenesor.blogspot.my/2015/10/saya-sayang-blog-saya.html

    sye join!yeay

    BalasPadam
  9. Hi Ucing join Segmen ini.
    http://ucingkadayan.blogspot.com/2015/10/saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. salam ayu, akak join already done flo ayu...
    http://www.sheilainspire.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. nysa join :)

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  12. join
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. Bismillahirahmanirahim yana join/
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. salam saya join juga yer
    http://misszyaroses.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. http://betapunyadunia.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    joinn XD

    BalasPadam
  16. http://inspiritofdays.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-baya.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum , wani join ^^

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  18. http://umikasum.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  19. Ain join :)
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  20. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  21. Joined x)

    http://anisarsyd.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  22. saya join ye sis
    http://mummyrinazonebeauties.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  23. Join
    http://fiyaaa.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  24. saya join : http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    join sini juga ya : http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    BalasPadam
  25. Asalam Etuza datang untuk join segmen menarik ini..
    ini link ya http://madey09.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. fara join..
    http://faranina89.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  27. Nak join jugokkkkk~

    meh lerrr singgah blog kecik saya..hohoo

    http://nonasani.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  28. Joined..
    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  29. YAYA CENDANA DAH JOIN...HIHI...http://www.yayacendana.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  30. Sal join:

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  31. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  32. Join...

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  33. Nadia join segmen kak ayu :)
    http://bangundaritidoq.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  34. join

    http://maizatulnadia.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  35. DONE

    http://schasyahiera.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  36. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  37. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  38. saya join :)

    http://nrhsnienaa.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  39. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  40. saya join.. ^^

    http://inibelogkyrah.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  41. Assalamualaikumm ! dak patenn join ! :p

    http://misshainanis.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  42. Ahlam join...

    http://ahlammiera.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  43. Join jugak :)

    http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  44. ASSALAMUALAIKUM SYA JOIN :)

    http://music-syasya95.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  45. http://syakillaazam.blogspot.sg/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    saya join!

    BalasPadam
  46. pokcik join

    http://www.pokcikblogger.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  47. saya sertai :-)

    http://blogbihah.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  48. Saya join ya!

    http://yuhaadie.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  49. cik en join

    http://www.nurfuzie.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Jemput singgah blog Nurfuzie.com
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Shopping di entri Blogshop : Pin Tudung Super Comel by KAWAIDESU CONCEPT
    Dan Entri terbaru di 4 Penyakit Yang Biasa Berlaku Pada Kucing

    BalasPadam
  50. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  51. http://www.bondezaidalifah.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Salam Ayu,

    Bonde Join Segmen ni..
    www.bondezaidalifah.com

    BalasPadam
  52. Saya pun sayang blog saya :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  53. Saya join yer...

    http://draunagallery.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  54. http://theathra.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  55. Hi.. Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  56. http://www.sihatitunikmat.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  57. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  58. saya join.
    http://annalieyana.blogspot.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  59. Jemput singgah blog cikyah...

    http://fnorhidayah.blogspot.my/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  60. joinn

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  61. PC join ye..salam ukhuwah.,
    http://perducinta.blogspot.my/2015/10/segmensaya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam