Sabtu, 18 Julai 2015

segmen: Indahkan Ramadhan bersama Ayuinsyirah


ayu nak ucapkan SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA RAKAN2 BLOGGER..
hari ini ayu nak buat satu segmen untuk semua rakan-rakan blogger ayu... diharapkan kalian dapat la join ye... sama2 ayu.. kita indahkan ramadhan kita pada tahun ini.. indahkan ia dengan perbanyakkan ibadah dibulan ini..

jom kita tgk syarat segmen..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat rakan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen: Indahkan Ramadhan bersama Ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

  segmen ni berlangsung selama sebulan... hingga 18/7/2015 jam 10 malam

25 ulasan:

  1. Sal join sis (autopublish):

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  2. Selamat berpuasa...

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  3. salam kak ayu..
    kali ke2 sy join segmen akak. hehe. tq :)

    http://nikalani88.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Zara join...
    Selamatll menjalani ibadah puasa... シ

    http://zarachingu.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html?m=0

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum..
    Saya joint (auto published esok jam 8.00am)
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  7. Join jgk sis (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  8. http://nonasani.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    doneee

    BalasPadam
  9. sy join...

    http://assam143.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  10. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  11. http://www.aimisyahirah.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  12. Join ya!

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  13. YB joinnnn

    http://yangbaik.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  14. Ade join...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  15. Saya join

    http://projekabc.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  16. http://adianiez.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    aida join !

    BalasPadam
  17. http://umikasum.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  18. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  19. sat lagi nak join juga ...

    Jemput join segmen, Klik Sini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dah join http://ohresepiku.blogspot.com/2015/06/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html
      Jemput join segmen, Klik Sini.

      Padam
  20. Salam,
    Sy dh join.....Jemput singgah ye,

    http://ummirdina.blogspot.com/2015/06/indahkan-ramadhan-bersama-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  21. As salam, saya join :)

    http://dramapicisan.blogspot.com/2015/07/segmen-indahkan-ramadhan-bersama.html

    BalasPadam
  22. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum ;D

    saya jual iphone,samsung,oppo,powerbank dan gadjet lain.
    jemput singgah blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    dan ig saya @nurnasuha96_

    whatsapp : +60196117811

    BalasPadam