Khamis, 30 April 2015

segmen: saya sayang blog saya


om kita baca syarat2nya...
1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni hingga 30/4/2015....hehehe....jam 10 malam

SENARAI PESERTA.

1. http://eatmakeread.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
2. http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
3. http://thetroublemakersdiary.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
4. http://akutechikmolek.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
5. http://akukidaldanbujang.blogspot.com/2015/04/slug-segmen-saya-sayang-blog-saya.html
6. http://www.cikgufarha.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
7. http://jmbelog.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
8. http://fiqadira.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
9. http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
10. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
11. http://umikasum.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
12. http://mrsyatie.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
13. http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
14. http://cikcandysour.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
15. http://memburucintamu.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
16. http://kieyrah97.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
17. http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
18. http://www.mialiana.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
19. http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
20. http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html?m=1
21. http://yangbaik.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
22. http://lonafreak.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
23. http://dieyana78.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
24. http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
25. http://gadgetsaksesoridanclothes.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

32 ulasan:

  1. Assalamualaikum
    http://eatmakeread.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum
    http://eatmakeread.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  3. wahhh nnt nk join lah :D camne best segmen ni :D

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum cikgu Ayu, saya join =)

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. Saya join jugak :)

    http://thetroublemakersdiary.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. Done join :)


    http://akutechikmolek.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  7. Cikgu Ayu buat segmen lagi... bestnya

    BalasPadam
  8. Assalam ayu, hai...tq.

    http://akukidaldanbujang.blogspot.com/2015/04/slug-segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  9. sy join sebab sy syg blog sy hehe

    http://www.cikgufarha.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. http://jmbelog.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum. Saya join, ye :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  12. Join.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. Dah join.... ))

    http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. http://umikasum.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. http://mrsyatie.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. saya join

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  17. Cik Candy join ye...

    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  18. join

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  19. join

    http://kieyrah97.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  20. Saya join
    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  21. joinnnn

    http://www.mialiana.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  22. joinnn jugaaa....

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  23. Done. Hehe

    http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html?m=1

    BalasPadam
  24. Ayu, saya join juga
    http://yangbaik.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. join jgn x join

    http://lonafreak.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. Assalam, Dieyana join ya ;-))

    http://dieyana78.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    TQ

    BalasPadam
  27. http://www.jiakreatifelt.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ops..sya pun ada buat segmn yg sama..hahahha

    BalasPadam
  28. assalamualaikum. saya join :)
    http://gadgetsaksesoridanclothes.blogspot.com/2015/04/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam