Khamis, 19 Februari 2015

misi alexa ayuinsyirah 10

rasa macam ditampar-tampar bila buka laman web alexa... nak menangis sangat2 ni... ranking blog ayu di malaysia dah tak tersenarai ni... waaaaa....waaaaaaa...waaa....

last ayu buat entry pasal alexa masa bulan 10 tahun lepas... 3 bulan ayu tak buat entry berkaitan ranking blog ayu ni... maka inilah hasilnyee... amat sedih.... berjutaaaaaa tuuuu...


cuba bandingkan dengan entry misi alexa ayuinsyirah 9 ... jaoooooh bezaaa.... waaa...waaa...

mungkin ini berpunca dari kesiboooookan ayu yg melampau.. pindah mangajar di sekolah baru... tugasan jawatan baru pun banyakkkkkkk... masa ayu bnyk gunakan untuk menyesuaikan diri dgn guru dan murid di sekolah baru... jadi guru kelas tahun 1... fuuuh memang mencabar..

serius entry pun lama dah ayu tak update.. time cuti sekolah tahun baru cina ni la... insyaallah ayu akan penuhkan masa bermanja berhabisan dengan blog ayu ni...

teruskan usahaaaaa.... jangan berputus asa... mohon sokongan dari blogger lain juga ye...

4 ulasan:

  1. Teruskan usaha!!..May Allah bless :)

    BalasPadam
  2. Cikgu ayu..hehe..samala kita..kesibukan tu buat nk manja dgn blog pun x sempat.hehe..apapun..sya bg smngat ni..truskan berblogging eh..hehe ^_^

    BalasPadam
  3. Terus kan usaha ayu ... Jangan putus asa k

    BalasPadam
  4. Nasib kita hampir sama lah sis.. Heheee lama sangat tak jaga blog, last2 bila cheak alexa, no data untk malaysia punyer... frust giler kejap..

    BalasPadam