Jumaat, 9 Januari 2015

ephyra skin bar memang terbaik

bermula dengan ayu join giveaway yang dianjurkan oleh kak mialiana maka dengan tak disangka entry ayu terpilih bersama 49 lagi blogger.. jom baca entry ayu itu... KLIK SINI

dalam entry itu ayu ada kena jawab soalan dan jom baca jawapan ayu dibawah ni..


tunggu punya tunggu... alhamdulilah hadiah sampai di tangan ayu juga... suka suka suka... jom baca entry ni KLIK SINI

dan...inilah dia hadiah nya.. comel je kan... yang paling best siap dapat kalendar..boleh la ayu letak kat atas meja guru ayu di sekolah baru nanti hehhe..


dan inilah kalendarnya ada wajah duta ephyra hehehe... suka..sukaa...


jom kita baca pula apa kebaikan ephyra skin bar ini...


 

maka dengan penuh semangat ayu menggunakan ephyra skin bar ni... inilah hasilnya..  


seperti masalah yang ayu hadapi diatas iaitu kulit berminyak, parut jerawat serta blackhead.. 
alhamdulilah masalah ini semakin berkurang dan ayu sangat suka...suka..suka.. kerana ayu dah jumpa penyelesaian hanya dengan menggunakan ephyra skin bar... tidak ketinggalan juga setiap pagi ayu juga minum ephyra yang sangat sedap...

Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

12 ulasan:

  1. Macam best je sabun ni...nak try jugak la

    BalasPadam
  2. wahhhh ada perubahan... tahniah ya ayu... sambil BW klik kempen RHB, Mercy dan inTI... :)

    BalasPadam
  3. Singgah sini..

    IbuNoey pun dapat gak ni..tempat yang ke-50..so far bila pakai, memang ok..

    BalasPadam
  4. wah, bertambah berseri. :)
    singgah sini. dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    BalasPadam
  5. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    BalasPadam
  6. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  7. assalamualaikum ayu...semakin berseri n gud luck...;)

    BalasPadam
  8. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    BalasPadam
  9. parut jerawat mmg hilang dgn ephyra skin bar nie.
    shark sendiri dh testimoni.
    terbaik :)

    BalasPadam