Ahad, 30 November 2014

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hujung bulan ni  30/11/2014 jam 10.00 malam

Sabtu, 29 November 2014

hari graduasi tahun 6

Alhamdulilah... Tugas ayu selesai sebelum ayu akan tinggalkan sekolah... Hehe sedih tapi kene teruskan hidup..hehe..

26/11/2014 aritu ayu g ppd amik result upsr.. Alhamdulilah.. Keputusan UPSR 2014 agak membanggakan.. Tiga orang murid mendapat 5A.. Tahniah diucapkan kepada amin... Nadia dan fatihah...

Semoga kalian berjaya...

Hari yang sama juga..waktu petang ..kami adakan majlis hari graduasi murid tahun 6.. Masing2 pakai jubah..hehe..


Sabtu, 22 November 2014

1st Segmen Blogwalking By Cik Ash




Syarat-syarat penyertaan:

 ♥ Follow blog Cik  Ash ( Wajib! ) *akan di follow back, Follow jugak Blog INI
   Add To Circle Google Plus +Cik Ash ;+ INI

   Like To Facebook Page 

     Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
      Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."
     Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini. 
    Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.

Tarikh Tutup Penyertaan: 30 November 2014

minum petang dulu

Bila dah mula cuti sekolah ni.. Hehehe.. Hari2 la dapurku berasap hehe.. Petang ni uli tepung satu adunan tapi jadinye dua kuih...kekeke... Roti arab dan donat.. Roti arab ayu makan dengan kuah asam pedas.. Donat tu ayu gaul ngan gula... Hehehe.. Jom makan..


Segmen Blogwalking Sampai Penat

klik banner kalau nak join segmen ni..

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

Segment Blog Review by Syukurnya Sihat. Com

klik banner kalau nak join segmen ni..

Segmen Blog Review By Syukurnya Sihat Dot Com

SEGMEN: Kapas Putih December Bloglist

klik banner ye kalau nak join segmen ni..

http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/segmen-kapas-putih-december-bloglist.html

Segmen Blogwalking By DJH

klik banner ye kalau nak join...

http://www.diarijejakahangat.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-diari-jejaka.html

Jumaat, 21 November 2014

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

kepada kawan2 yang belom join... klik banner dibawah ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

kepada kawan2 yang dah join... boleh la bersama2 ayu blogwalking ke blog2 mereka... hehehe... malam ni ayu nak blogwalking sambil tengok maharajalawak mega 2014..

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

1. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
2. http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
3. http://sherabiyyy.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
4. http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
5. http://akirasuraya.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
6. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
7. http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
8. http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
9. http://natrah4ever.blogspot.com/2014/11/bersegmen-blogwalking-bersama.html
10. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
11. http://dramapicisan.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
12. http://yuhaadie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
13. http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
14. http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
15. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
16. http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-segmen-blogwalking.html?m=1
17. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
18. http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
19. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
20. http://smilestoryyismine.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
21. http://luvizzda93.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
22. http://atrix96.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
23. http://acikwatie.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
24. http://angellovesoldier.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayu-insyirah.html
25. http://www.dayangdeno.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
26. http://www.aimisyahirah.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
27. http://budoxesquire.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
28. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
29. http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
30. http://bluekawaii-ira.blogspot.com/2014/11/blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
31. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
32. http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
33. http://tempatmencontengaku.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayu-insyirah.html
34. http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayu-insyirah.html
35. http://kenny977.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
36. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
37. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
38. http://jombercontest.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
39. http://cikvitamin.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayu-insyirah.html
40. http://anmashealthcare.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
41. http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
42. http://mynameismissayati.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah18.html
43. http://bluekawaii-ira.blogspot.com/2014/11/blogwalking-bersama-ayuinsyirah_18.html
44. http://kaktusoren.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
45. http://izwawa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html?m=1
46. http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
47. http://miszsheyla.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
48. http://sallyadan.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
49. http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
50. http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
51. http://mimpitidur.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
52. http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
53. http://inibukankisahdongeng.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
54. http://ohresepiku.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
55. http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah_86.html
56. http://betapunyadunia.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
57. http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
58. http://iamparanain.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
59. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
60. http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html 
61. http://syakilancapitala.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
62. http://cikgufarha.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

terima kasih semua...

lawatan sambil belajar ke legoland

Hari rabu aritu... Kami bertolak dari sekolah jam 730 pagi.. Satu bas sekolah.. 36 murid dan 4 orang guru... Kami g legoland... Seronok sangat... Ini la kenangan terindah ayu bersama murid murid... Sebelum ayu pindah... Tahun depan dah tak jumpa mereka...





jamuan akhir tahun 6

Jamuan akhir tahun enam...bertemakan kek dan kuih muih..hehe...











universiti ku banjir

Alahai... Sedihnye smlm bila dpt tahu ...universiti malaysia terengganu banjir.. Selama kt sana dulu tahun 2003 hingga 2006 alhamdulilah tak banjir..

Semoga semuanya selamat... Risau rasanya..





Sabtu, 15 November 2014

Segmen : Blog Review By Parihh

klik banner ye kalau nak join...

blog review, segmen blog review, segmen blog review by parihh, blog review by parihh

Jumaat, 14 November 2014

segmen bersukan bersama cikgu ayu

hehehee... hari ni bermula perkhemahan tahunan di sekolah...ayu curi masa nak buat segmen juga....sempena temasya sukan tahunan sekolah... bermula minggu depan ..dua minggu berpanas di padang... minggu depan bermula latihan rumah sukan dan minggu lagi satu temasya bermula..

dengan semangat kesukanan ayu nak juga semarakkannya di blog ayu...hehehe... jooom ramai2 kita join segmen ni... jom baca syarat dibawah..


dan semestinya syarat nye simple je..tapikan ada kena jawab 3 soalan...hehehe... utk mengimbau kenangan semasa sukan sekolah dulu... masa di sekolah rendah/menengah ...kekeke..

.jom baca di bawah..

1. buat entry bertajuk segmen : bersukan bersama cikgu ayu

2. tampalkan kuat2 banner segmen diatas ni kedalam entry kawan2 dan backlink kan ke entry ni ye..

3. kene jawab 3 soalan :
a) nama rumah sukan masa di sekolah rendah/menengah? .. kalau tak ingat takpe gthu warna rumah sukan pun boleh
b) apa acara sukan yang anda sertai?
c) cite sikit kenangan semasa sukan dulu...semasa sekolah rendah/menengah
d) ucapan buat ayu yang sibuk uruskan SUKAN SEKOLAH

# kepada kawan2 yang terlupa .. masih boleh join segmen ayu ni...dan mereka hanya perlu jawab soalan (d) sahaja...hehehe.

4. dah siap....boleh la hantar....tampalkan url enty kawan2 ke ruangan komen di bawah yer...

segmen ni akan tamat pada : 14 NOVEMBER 2014 jam 10 malam

SENARAI PESERTA

1. http://greenfarra.blogspot.com/2014/10/bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
2. http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
3. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
4. http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
5. http://www.safirulamar.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
6. http://kylifa.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
7. http://cikgufarha.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
8....

Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com



Sekitar 2 juta orang dilaporkan meninggal akibat malaria setiap tahun. Sebab utamanya adalah peningkatan jumlah nyamuk akibat pemanasan global dan kemusnahan alam semula jadi. Pembiakan nyamuk semakin meningkat dan jangka hayat nyamuk semakin panjang disebabkan keadaan persekitaran semakin kondusif untuk hidup. Dengan kes-kes denggi semakin meningkat di negara ini, ia adalah penting untuk melindungi diri dan anak anda daripada nyamuk aedes. Untuk tidak terus merosakkan alam semulajadi melalui penggunaan pelbagai jenis racun serangga dengan kandungan bahan kimia di samping mengekalkan keberkesanannya menghalau gigitan nyamuk, satu produk baru Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang inovatif telah dihasilkan di Korea dan kini boleh didapati di Malaysia dan boleh dibeli secara talian (online) di << SINI >>.

Syarikat X Cube Enterprise adalah sebuah syarikat yang diberi kuasa oleh Syarikat Bugslock di Korea Selatan untuk mengedar Bugslock - gelang penghalau nyamuk di Malaysia. Bugslock yang dijual oleh syarikat X Cube Enterprise adalah 100% original yang diimport dari Korea Selatan. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web www.malaysiabugslock.com

Bugslock - gelang penghalau nyamuk menghalau nyamuk dengan aroma semula jadi 100% citronella oil (serai wangi). Ia adalah produk yang kreatif dan dalam bentuk gelang, yang menghalang nyamuk dari menghampiri dengan memakai di atas pergelangan tangan atau pergelangan kaki, Bugslock akan memancarkan aroma yang membuatkan serangga tidak boleh tahan dengan baunya. Rekabentuknya yang kecil dan mudah dibawa ke mana-mana danboleh digunakan pada bila-bila masa. Selain itu, ia adalah produk yang selamat, dan boleh juga digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi kerana diperbuat daripada bahan-bahan bukan toksik.

Bahan-Bahan :-
  1. 100% semulajadi penting termasuk minyak lavender, dan lain-lain (30%)
  2. Lengai (70%)
  3. Berat Bersih (3g)

Jangka Masa Penggunaan :-
Bugslock boleh digunakan untuk masa terkumpul sehingga 240 jam, bukan 10 hari. Contohnya jika anda menggunakannya selama 10 jam, selepas 1 bulan, ia masih mempunyai baki 230 jam. Sila simpan kembali ke dalam pek asal selepas anda menggunakannya.

Bugslock boleh digunakan semasa :-
  • Berkebun
  • Makan angin
  • Aktiviti luar untuk ibu bapa dengan anak-anak
  • Sukan luar (outdoor) seperti memancing, mendaki, perkhemahan dan lain-lain
  • Aktiviti luar yang tidak melibatkan air

Di mana boleh dipakai :-
  • pergelangan kaki (dicadangkan untuk bayi)
  • pergelangan tangan
  • kerusi bayi

Ujian keselamatan bahan Bugslock - Gelang Penghalau Nyamuk


Perhatian :-
Berhati-hati dengan produk tiruan Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang dijual di pasaran. Walaupun harganya adalah lebih murah, tetapi ia tidak mendatangkan berkesan, malah berbahaya bagi anak anda kerana ia mungkin mengandungi bahan kimia. Manakala Bugslock - gelang penghalau nyamuk yang tulen mempunyai sijil oleh Korea Environment & Merchandise Testing Institute bagi membuktikan bahawa ianya tidak berbahaya dan telah didaftarkan di bawah Agensi Perlindungan Alam Sekitar Amerika Syarikat.




Elakkan nyamuk mendekati bayi dan diri anda !
Elakkan Demam Denggi !
Mengandungi bahan semulajadi dan tiada risiko bahan kimia pada bayi anda.



WhatsApp & Line : 016 4858235



Sila nyatakan sebab anda perlukan Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk :

berikan jawapan anda di ruang ini

ayu perlukan bugslock gelang penghalau nyamuk ini kerana ia senang di pakai dan dibawa ke mana-mana. Ayu dengan nyamuk ni umpama musuh ketat... yup..dari dulu lagi kalau keluar dibelakang rumah untuk membantu mak menyapu sampah pastinya aku akan berpakaian litup..mengelakkan nyamuk gigit..tapi ada juga ia mengigit... waaaa.... sangat tertekan... dikaki..ditangan pastinya ia meninggalkan kesan..hinggakan menjadi kudis... serius... bekasnya membuatkan kulit tak comel..hehehe...

Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 11 hingga 14 November 2014 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama Malaysia Bugslock - Syarikat X Cube Enterprise dalam mencari 30 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Rabu, 12 November 2014

SAYA NAK JOIN BLOGLIST BELOG ROSSMERAHJINGGA 2014

jom kita sama2 join segmen ni.. klik banner ye... dibawah ni..



http://rossmerahjingga.blogspot.com/2014/11/bloglist-belog-rossmerahjingga-2014.html

nama blog ayu.... ayuinsyirah... linknye...  http://www.ayuinsyirah.my/

ayu lahir pada bulan julai...

Jumaat, 7 November 2014

1st Segmen: Blogwalking bersama-sama by Khairunnisa Hassan

klik banner ye kalau nak join..

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-bersama-sama-by.html

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

klik banner dibawah ye kalau nak join..

http://www.dayangdeno.com/2014/10/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

Segmen : Nak join bloglist Misya 2015!

jom kawan2 semua..kita join segmen ni... klik banner ye... tarikh tutup nya lama lagi...

Segmen Blogwalking By IJ #1


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI


Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN:

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen.
3. Follow blog wawa. *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini.


ALERT!
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain.
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain.
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook .


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!

Giveaway By Mamaniza.com


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada 12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy

Rabu, 5 November 2014

pengomen tegar bulan OKTOBER 2014

maaf ye kawan2 lambat ayu listkan pengomen tegar untuk bulan oktober... ayu sibuk sangat... minggu ni ada latihan rumah sukan... sokmo duduk di padang je...

ok..jom kita tingok gambar dibawah...siapakah mereka pengomen tegar bulan lepas..


senarai pengomen tegar bulan OKTOBER ialah..


Sabtu, 1 November 2014

bola.. blogwalking.. bola blogwalking

Hehehee... Penatnye badan... Hari ni last perkhemahan.. Hari ni ayu nak fokus pada bola dan blog.. Hehehe.. Tgk bola malam.. Siang ni fokus ke blog.. Ayu nak bermanja ngan blog sebelum mula kembali sibuk esok .. Pastinya berpanas dipadang..waaa..

Apa2 pun hari ni misi berblogwalking... Dan misi johor menang piala malaysia..kekeke...