Isnin, 30 Jun 2014

MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour.html

Jooom kita join segmen ni.. klik banner ye kalau nak join..

Ketuk-Ketuk Aidifitri

Ketuk-Ketuk Aidilfitri(KKA) merupakan satu program pertama di Malaysia yang diasaskan oleh Puan Siti Aisyah Bt Zulkifli Ramond yang merupakan seorang pengarah pemasaran dalam syarikat Farich Holdings Sdn. Bhd. Program ini merupakan hak milik dan diuruskan oleh Farich Holding Sdn. Bhd secara sepenuhnya. Program ini direka untuk memberi peluang niaga kepada setiap individu yang berminat menjadi usahawan terutama usahawan muslim.

KKA mengumpulkan pengeluar-pengeluar 'premium cookies' iaitu pengeluar biskut dan kek lapis terbaik dari seluruh Malaysia yang menggunakan bahan-bahan berkualiti dalam menghasilkan biskut mereka. Biskut-biskut dari seluruh malaysia ini dikumpul di HQ(Farich Holdings Sdn Bhd) untuk dijenamakan dibawah program KKA sebelum diedarkan kepada stokis-stokis di setiap negeri sebelum dijual kepada pelanggan.

Produk KKA ini adalah 100% keluaran muslim dan mempunyai 20 produk iaitu 18 jenis biskut dan 2 jenis kek lapis kukus yang berkualiti dan beraneka rasa. Setiap jenis dihasilkan dengan bahan-bahan yang berkualiti yang berjenama seperti 'Butter Anchor'. Setiap kotak biskut mempunyai 36 keping hingga 60 keping biskut bergantung kepada jenis.

Senarai jenis dan harga biskut dan kek lapis boleh dilihat pada katalog dibawah;




Anda boleh dapatkan biskut raya "Premium Cookies Ketuk-Ketuk Aidilfitri' daripada stokis dan agen berhampiran anda.


**tempahan produk-produk KKA akan ditutup selepas minggu pertama puasa 2014**

**update terbaru senarai agen sila ke D'nialiciousBlog**

Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways by D'nialicious Cakehouse

joooom semua kawan2 blogger ..kita join giveaway ni... hehehe.. mana tau kan rezeki kita...nanti dapat kuih raya free,..hehehe... klik banner dibawah ye..

http://dnialicious.blogspot.com/2014/06/ketuk-ketuk-aidilfitri-giveaways-by.html 

 Dnialicious Cake House melancarkan Ketuk-Ketuk Aidilfitri Giveaways yang akan berlangsung dari 
24 JUN 2014 hingga 7 JULAI 2014. Giveaway ni adalah lain dari yang lain kerana para pemenang dipilih mengikut negeri yer^^. 2 pemenang dari setiap negeri akan dipilih secara random.

Segmen : Mini Topup Giveaway 2 By Jurnal Setiausaha Lelaki

JOOOM RAMAI2 KITA JOIN SEGMEN ADIK NI...hehee..

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/segmen-mini-topup-giveaway-2-by-jurnal.html

SAHABAT SEPERTI SEKAKI PAYUNG

betapa pentingnya SOLAT

sedia menerima kedatangan ibubapa

Hehehe... Disebabkan khamis aritu cuti...jadinye hari ni.. Diadakan hari terbuka.. Ayu ditugaskan menjadi pembantu guru kelas tahun 1.. Hehhe... Rasa tak sabar rasa nya nak berjumpa dengan parents anak murid ayu.. Ayu ajar maths dan DST tahun 1.. Hehehe...perbincangan demi kebaikan dan kecemerlangan murid2... Semoga majlis berjalan lancar..


Sabtu, 28 Jun 2014

segmen blogwalking SEBELUM puasa

http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-sebelum-puasa.html

assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple sebelum menyambut ramadhan ni...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking SEBELUM puasa
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga hari SABTU 28/6/2014 jam 10.00 malam ..

hadiah sempena ramadhan

Hehehhe... Posmen hantar bungkusan la... Hehhee... Sekali buka hehehe keychain ada nama ayuinsyirah dan yg warna pink tu comel.. Hehhee.. Mekacih ye.. Dari seorang blogger yg amat kreatif... Keychain ni ayu nak sangkut kat beg letak alat tulis ayu..so hari2 ayu akan bawa ke sekolah.. Hehehe..


blogwalking sebelum PUASA..

jooom blogwaking bersama ayu... khamis dan jumaat ayu walking juga tapi bukan kat blog hehehe...ayu walking kat pasaraya...hehehe.. cari langsir raya...baju raya... sampul duit raya...ish..semua berkaitan dengan raya lah... hehehe...alang2 dpt cuti 4 hari kekeke...

so hari ni..ayu duduk dendiam kat umah nak blogwalking jugak..hehee.. ayu nak ajak kawan2 semua bersama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2 yg dh join segmen kat bawah ni...pada yg belom join..klik je gambar dibawah ye... last sampai malam ni je tau... lepas solat tarawih..ehehehe..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-sebelum-puasa.html

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGWALKING SEBELUM PUASA..

45. http://husnamalek.blogspot.com/2014/06/blogwalking-sebelum-puasa.html
46. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-sebelum-puasa.html

TERIMA KASIH KEPADA KAWAN2 SEMUA... nanti ayu nak buat blogwalking sempena bulan ramadhan pulak..hehehe... sebulan ye...hehe

Jumaat, 27 Jun 2014

red velvet

Hehehee... Tgk pada tajuk... Waaaa.. Sedapnyer kalau dpt makan red velvet.. Hehe.. Ye...ayu baru lepas makan ni... Kekeke... Sebenarnya semalam lagi ayu dpt tapi simpan dulu dlm peti sejuk... Semalam sebelum balik ke kmpung jiran sebelah rumah ayu ...ala.. Ckgu yang buat roti aritu... Dia beri red velvet pada ayu dan kwn2 serumah...katanya ole2 utk balik kampung ... Sedap sgt... Rajin kakak sebelah umah ayu ni... Syukur sgt dpt berjiran dgn dia...hehehe... Ce tgk kat bawah...


Khamis, 26 Jun 2014

bercuti selama 4 hari

diatas kemenangan JDT.. hari ni cuti.... hari ni kat sekolah ayu sepatutnye ada hari terbuka...kene ganti pada hari isnin... hehehhe...

 


 

Selasa, 24 Jun 2014

rezeki di petang hari

Petang tadi ... Di rumah kuarters ni ade org beri salam... Hehehee... Sekali ayu buka pintu... Taraaaa... Anak murid dtg.. Bawa rezeki... Ckgu.. Ni nenek kasi durian... Alhamdulilah... Terima kasih nabila... Hehee...

Ayu kurang sikit mkn durian.. So ayu tukang kopek...housemate ayu tukang makan...hehee...


roti....roti...

Hehe... Selalu nk dpt roti yg special kene g kedai roti atau kedai kek... Tapi kan... Arini.. Kt sekolah ade roti istimewa..hehe... Hasil tangan ckgu sekolah ayu...hehe.. Sedap sgt...katanya nak jamu kwn2 sebelum ramadhan...hehe.. Ce tgk gmbr dibwh..hehe..




ole-ole dari sarawak

Saja ayu mengusik anak murid drjh tiga... Dia gthu dia tak dtg sekolah sbtu lepas masa ada sekolah ganti sbb nak ikut parents nye g rombongan ke sarawak... Ayu pun usik la... Nanti belikan la ckgu ole-ole magnet yg tampal kat peti sejuk tau..... Sekali.... Taraaaa...

Smlm awal pagi..smpi je sekolah.. Ckgu.. Ni mak kasi... Ish ape ni.. Buat susah2 je.. Kekekee... Sekali buka dlm beg kertas.. Ada... Fridge magnet ngan kek lapis sarawak... Woooowww... Ombak rindu lagi tu nama kek nye... Ni nanti makan kek lapis terbayang2 aaron aziz... Kekekeke...




lori MILO datang lagi..

Hehehee.. Masa rehat tadi di dataran sekolah...Lori MILO datang lagi... Hehehee.. Suka sangat.. Bukan setakat murid yg suka cikgunye pun suka jugak...hehehe.. Dpt minum milo free.... Hehehe... Tahun lepas dtg dah.. Alhamdulilah...tahun ni dtg lagi... Selain dpt minum milo free dpt juga buku nota free... Hehehe...


Isnin, 23 Jun 2014

5 tangan

review follower ke 2929

hehehee... cantik kan nombor di atas... ehehe... malam ni ayu nak buat review blog follower bertuah ni...

 

pemilik nombor yang bertuah ialah.. Muhammad Abdul Gapor

JOOOOM RAMAI2 KITA KE BLOG DIA...