Sabtu, 31 Mei 2014

WANITA AKAN MENANGIS BAHAGIA..

Ketika ada seorang lelaki menyukainya.
Lalu dengan tulus ia datang ke rumahnya.
Untuk menemui kedua orang tuanya.
Memintanya untuk menjadi isterinya.
Lalu meminangnya.

Dan pada akhirnya..
Dia mewujudhkan sebuah ikatan dengan kalimat Akad Nikah :
"AKU TERIMA NIKAHNYA .....binti .... DENGAN MAS KAWIN SEPERANGKAT ALAT SHOLAT."
Itulah saat-saat yang paling ditunggu para wanita.
Yang membuat hatinya haru biru berbunga-bunga penuh air mata bahagia....Aamiin ..

JODOH TERBAIK PASTI ADA

Seseorang hadir di hidupmu,karena sebuah alasan,dia datang menawarkan kebahagiaan dan juga kekecewaan..

Kadang, ada yang hanya datang menyapa saja,tetapi ada pula yang sudah jauh melangkah..
Mereka datang silih berganti meninggalkan kenangan yang terkadang perih.

Namun, percayalah,Akan ada seseorang yang datang dan menetap sepanjang masa hidupmu.
ALLAH sengaja membiarkanmu bertemu dengan beberapa orang yang salah,sebelum akhirnya mempertemukanmu dengan orang yang tepat agar kamu bisa mensyukuri karunia-NYA dan bisa belajar dengan semua kesalahanmu..

Jangan pernah menganggap sakit hatimu sebagai cara untuk menjauhi indahnya hidup.
Tapi jadikanlah sakit hatimu sebagai pelajaran yang sangat berharga dalam hidupmu.

Yakinlah ALLAH telah menyiapkan Jodoh yang
terbaik untukmu.
Aamiin...

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih , Nasibah Khushairy , Kasih Lestari Abadi , Nor Farihan Ayob , Nannie Isa , dan yangbaik .

Jumaat, 30 Mei 2014

senarai peserta segmen blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

malam ni ayu nak senaraikan peserta yang dah join segmen blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah... kepada yang belum join.. masih ade masa lagi... nanti bolehla klik ke banner di bawah yer...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

senarai peserta segmen..

41. http://misshunymadu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
42. http://fiqadira.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
43. http://akirasuraya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
44. http://norulrahim.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
45. http://myaplusblog.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
46. http://syahidahfadilah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
47. http://susahyangindah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
48. http://arnilala.blogspot.com/2014/05/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
49. http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
50. http://www.blogieta.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
51. http://aqueiez95.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
52. http://www.ustazahain.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
53. http://www.mialiana.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
54. http://www.kisahsidairy.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
55. http://ammaraliff.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
56. http://idacornerpunyacherita.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
57. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
58. http://syasyafiefie.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
59. http://www.dayangdeno.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
60. http://nuraaisy.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
61. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
62. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2014/06/salam-isnin-segmen-blogwalking-cuti.html
63. http://www.azhafizah.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama-ayuinsyirah.html
64. http://naniedean.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
65. http://www.munirahizzan.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
66. http://iniidopaku.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
67. http://fiqanszsecrets.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
68. http://www.arzmoha.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html
69. http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
70. http://sophieisa.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
71. http://eatmakeread.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
72. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
73. http://ceritamayapersada.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
74. http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
75. http://eykagreys0n.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
76. http://meeraishak.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
77. http://mummysoffya.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
78. http://kakijoincontest.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
79. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
80. http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
81. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
82. http://happilysmile5620.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
83. http://www.atikahnorbaki.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
84. http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
85. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
86. http://mrssenget89.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
87. http://mylif3board.blogspot.com/2014/06/blogwalking-segmen-blogwalking-cuti.html
88. http://ummyizzlife.blogspot.com//2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
89. http://raingers90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
90. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
91. http://aliya30.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
92. http://www.ahmadhasif.info/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
93. http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
94. http://nur-afiz.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
95. http://fadzirazak.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
96. http://www.lenovomurah.tk/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
 

Segmen : Mini Topup Giveaway By Jurnal Setiausaha Lelaki

jom join segmen ni... klik banner tau..

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-mini-topup-giveaway-by-jurnal.html

Segmen 48jam Mini Blogwalking bersama Anis Zahirah

joooom kawan2 join segmen mini blogwalking ni... 48 jam je ni...cepat...cepat.... klik banner tau kalau nak join..

http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-48jam-mini-blogwalking-bersama.html

Powerbank Giveaway

jooom kawan2 ramai2 kita join giveaway dibawah ni..hhehehe... klik banner ye..

http://sitifatimahpunyablog.blogspot.com/2014/05/powerbank-giveaway.html

Segmen Mencari Teman Momsavenues.com

Bismillahirrahmanirrahim.. Segmen Mencari Teman untuk blog momsavenues bagi bulan Jun 2014 di momsavenues.com bermula pada hari ini, 28 Mei 2014 dan berakhir pada 31 Mei 2014, 11.15 malam. Semua dijemput menjadi teman momsavenues.com. =)
Syarat-syaratnya :
  1. Buat entri ringkas bertajuk Segmen Mencari Teman Momsavenues.com
  2. Copy coding di bawah dan paste ke ruangan HTML
  3. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen
Senang dan mudah bukan?
15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Jun 2014.
Tunggu apa lagi… jom support momsavenues.com ya…

Segmen : Jom Teka Barang by Dik An

joooom kita join segmen ni..simple je... cuma teka apa isi dalam kotak dibawah ini... ayu rasa dalam kotak tu ade teady bear yang sangat comel...hehehe... kalau kawan2 nak join klik banner dibawah ye..

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/05/segmen-jom-teka-barang-by-dik-an.html

Khamis, 29 Mei 2014

Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t

[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random : '19Capri' button badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !


SEGMEN : SCHOOL HOLIDAY BLOGWALKING WITH DE'MAHABBAH

jom kita join segmen sempena cuti sekolah sekarang ni... klik banner ye..



http://demahabbah.blogspot.com/2014/05/segmen-school-holiday-blogwalking-with.html

Giveaway Mei by ainruslee

jom join..klik banner tau..

http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2014/05/giveaway-mei-by-ainruslee.html

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join.. Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
| simple... kemas...cantik...gabungan warna yang cantik.. rakan blogger yang very supportive|

Keistimewaan blog sendiri -
| blog yang penuh dengan bunga... berkisar tentang kehidupan seorang guru dan blogger...  |

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Rabu, 28 Mei 2014

ole-ole dari tanjung piai

Aritu g penghujung benua asia. .. ada ole-ole sikit ayu beli..dan ayu tak ketinggalan buat sijil..hehe..


ole-ole dari medan

Hehehe... cuba tgk... gambar dibawah. . Hehe. .. ole-ole dari medan lagi...hehe..

Isnin, 26 Mei 2014

hari akhir sekolah

hehehee....hari ni hari last sekolah... sebelum cuti sekolah penggal pertama bermula esok hehehe... bestnyer...

 

Ahad, 25 Mei 2014

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014




Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 dilancarkan buat julung kalinya. Pelbagai hadiah menarik telah disediakan khas untuk anda. Jadi, apa tunggu lagi? Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.

Hadiah :-

Perfume Sample Grade 5A
Dress
Custom Made T-Shirt Geek
Shawl
Mistery Gift
Collagen Lips Mask
Tudung Bawal
Topup

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 ditaja oleh [ DJH ] [ Rexylla ] [ Fatihah Fazlin ] [ Auni Sofea ] [ Rara Farhana ] [ Ana Solehah ] [ Ain ] [ Eryati ]
Jom memeriahkan Giveaway kali ini!!...

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih

jom join GA ni... klik banner ye kalau nak join..

http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

c i n t a ...

Sabtu, 24 Mei 2014

jom makan bubur lambuk

Hehehe... ptg2 ni dpt rezeki dari jiran sebelah umah... ckgu sebelah umah ayu ni asal terengganu.. arini dia buat bubur lambuk versi terengganu... alahai.. sedap sgt...


Jumaat, 23 Mei 2014

Segmen : Cari Followers Mei !


kepada kawan-kawan semua yang nak join klik banner di atas ye...

perayaan hari guru peringkat negeri johor

Alhamdulilah. .selesai dah majlis semalam... ayu terlibat secara tak langsung..heheh... best sgt dpt jumpa warga guru di semua daerah...dlm negeri johor ni... majlis berlangsung di mrsm pontian. ..


Dalam majlis ni.. ayu terlibat dalam pameran inovasi ... ayu dan 5 lagi rakan guru menjadi wakil bagi daerah mersing...


penghujung benua asia

Ayu rasa bersyukur sangat sebab....hajat ayu nak ke penghujung benua asia sudah tercapai.... ni pun ayu pergi dengan geng2 cikgu serta dua org pegawai ppd daerah... hehehe... kami ada terlibat dengan perayaan hari guru peringkat negeri johor di pontian...tu yg sambil menyelam minum air...hehehe..


Kami bermalam di hotel... nama nya sunflower hotel..cantik sangat ..bertemakan bunga matahari... semalam rm106 ...hotelnye tgh bandar pontian..

kepada kawan2 yang nak try bermalam di hotel ini.. boleh nanti layari laman web nye ye... ade ayu sertakan dibawah...


Lepas check in hotel..kami pun gerak ke tanjung piai... agak jauh juga dari hotel... hehehe... bila dh sampai sana..kami teruja sgt.... masa pulang...kami buat sijil rm5 bayarannye... sijil itu sebagai penghargaan kerana kami telah sampai di penghujung benua asia. .


Selasa, 20 Mei 2014

segmen blogwalking bersama cikgu ayu


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga hari SELASA 20/5/2014 jam 10.00 malam

SENARAI RAKAN BLOGGER..

1.  http://aineddihar.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

2. http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

3. http://aliaadzam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

4. http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

5. http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

6. http://www.aimisyahirah.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

7. http://husnazahidi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

8. http://aspireangel.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

9. http://www.syuhadasalleh.my/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

walaupun tak ramai yang join...tapi ayu nak juga ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada rakan blogger yang sudi join segmen ayu ni ye....

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah.

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss...

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

Isnin, 19 Mei 2014

Segmen Blogging + Menang Hadiah!


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain

Segmen Blogging + Menang Hadiah! anjuran dan tajaan Yumida

TAMAT: 29 MEI 2014 – Jam 11.59 malam

Jumaat, 16 Mei 2014

SEGMEN : BLOGLIST MAY-JUN 2014 BY YONG

http://flizzy86.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-may-jun-2014-by-yong.html 

ayu mula blogging pada tahun 2009
 kepada kawan2 nak join segmen ni.. klik banner diatas ye

segmen : ucapan SELAMAT HARI GURU


hari ni ayu nak buat segmen lagi..hheehhehee,... sempena hari guru yang bakal di sambut tidak lama lagi.... GURU ..KAU IBARAT LILIN...
kepada kawan2 semua...diharap sudikan la join ye...hehehe

syaratnye simple je..
kepada rakan blogger yang belum follow blog ayu.. diharapkan sudikan la menjadi follower ayu ye... kepada yang dah follow...terima kasih banyak2...hehehe

1. tajuk ... segmen : ucapan SELAMAT HARI GURU
2. tampalkan gambar banner diatas..dan backlink kan ke entry ini..
3. buat sedikit ucapan istimewa buat guru anda...
4. kalau nak tag...dipersilakan ..kalau takpayah pun tak ape.. ehhe..
5. siap... boleh la hantar.. hantarkan link url entry ke ruangan komen dibawah yer... 
(segmen tamat pada jam 10 malam 16 mei 2014)

setinggi ucapan terima kasih ayu dahulukan...

disini ayu nak amik kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua cikgu-cikgu yang pernah mengajar ayu... dari dibangku sekolah rendah, menengah...menara gading...maktab..dan.. ucapan selamat hari guru juga kepada rakan guru di sekolah ayu...

SAYANG KALIAN SEMUA...

Hari Guru 2014 Giveaway RM100

http://www.hasrulhassan.com/2014/05/giveaway-rm100-tunai-sempena-hari-guru.html

ucapan SELAMAT HARI GURU ayu ucapkan kepada semua guru-guru di Malaysia...

ucapan TERIMA KASIH CIKGU... ayu ucapkan kepada semua guru-guru yang pernah mengajar dan mendidik ayu menjadi seorang insan yang berguna...dan kini ayu telah menjadi guru seperti mereka juga..

TERIMA KASIH CIKGU..
1. guru-guru TADIKA KEMAS AIR TAWAR 5
2.  guru-guru SEK. KEB. LKTP AIR TAWAR 5
3. guru-guru SEK AGAMA AIR TAWAR 5
4. guru-guru SEK. MEN. KEB. SEMENCHU
5. guru-guru SEK. MEN. KEB. TUN HABAB
6. pensyarah-pensyarah UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU
7. pensyarah-pensyarah IPGM KAMPUS GAYA
8. guru-guru SEK. KEB. TANSAU
9. rakan guru SEK. KEB. LKTP TENGGAROH 5...

khas buatmu...GURU..

 



Mini GA Cash RM50 by Emas Putih #part3

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3 ini dianjurkan oleh Emas Putih

selamat hari guru..tahun 2014


 

 

Khamis, 15 Mei 2014

hari belia negara 2014

hari ni... 15 mei... adalah hari belia...

Rabu, 14 Mei 2014

entry paling popular di blog ayuinyirah.my

 

 hehehee...cuba tengok gambar diatas... entry yang paling popular adalah jatuh kepada entry bertarikh 
27 mac 2011

2416 orang membaca entry itu..hehee.. jooom kita baca entry yang ayu buat itu.. bertajuk..


Segmen Blog Review

jom kita join segmen ni...hehehe.. klik banner ye..

http://www.faizuddinfuad.com/2014/05/segmen-blog-review.html

ucapan SELAMAT HARI IBU dari rakan blogger

hari ni..ayu nak senaraikan ucapan rakan2 blogger sempena hari ibu baru-baru ni... di dalam segemn yang ayu buat... hehehe..terima kasih diucapkan kepada rakan blogger yang sudi join...hehehe..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-ucapan-selamat-hari-ibu.html


ucapan dari rakan blogger sempena hari ibu