Rabu, 30 April 2014

senarai rakan blogger segmen ayuinsyirah

maaf ye kawan2.. ayu baru ada masa nak buat senarai ni... ayu sibuk sini... esok cuti selama tiga hari.. jadinye..ayu akan penuhkan masa untuk blog kesayangan ayu ni..hehe


malam ni tamat dah segmen ni... jadinya... ayu akan senaraikan rakan2 yg sudi join segmen ayu ni.. nanti boleh la kita blogwalking bersama2..

SENARAI RAKAN BLOGGER SEGMEN AYUINSYIRAH.

1. http://justforfund.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
2. http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
3. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
4. http://sueadnan.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
5. http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
6. http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
7. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
8. http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
9. http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
10. http://eyranasrin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html?m=1
11. http://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
12. http://nooraziemah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
13. http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html
14. http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html
15. http://www.diyanahani.com/2014/04/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger-baru.html
16. http://sallyadan.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
17. http://betapunyadunia.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
18. http://anahanifatinabdullah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
19. http://alaminjamil.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html
20. http://pening-pala.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
21. http://norhanamarsom.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
22. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
23. http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
24. http://leylanurjati.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
25. http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
26. http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
27. http://nurinafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
28. http://jantungk.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
29. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
30. http://mindakabur.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
31. http://dramapicisan.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
32. http://cikna136.blogspot.com/2014/04/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger-baru.html
33. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuonsyirah-mencari-rakan.html
34. http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html
35. http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

TERIMA KASIH KEPADA RAKAN BLOGGER YANG SUDI JOIN...
 

serlahkan kejelitaan sebenar anda...

malam ni.... ayu terpanggil sangat untuk berkongsi dengan kawan2 tentang produk EPHYRA... ia menjadi minuman utama ayu setiap pagi sebelum sarapan pagi... selalunya ayu minum sambil bersiap nak g kerja.. hehehe... rasanya sedap sangat... rasa oren...hehehe..

alhamdulilah... ayu dah masuk kotak yang ketiga sekarang...

1. kotak pertama ...kotak trial... dapat masa menang giveaway..
2. kotak kedua... sebelum abis kotak pertama ayu order siap2..hehe...takut abis.. memang seronok sgt dengan perubahan kulit ayu... rasa yakin je walaupun tanpa bedak di muka.. di tempat kerja pun rasa tak lapar.. dan bersemangat untuk mengajar..
3. kotak ketiga... ayu teruskan minum....hingga sekarang....

dan....insyaallah..akan terus minum dan minum...demi kesihatan ..

kepada kawan2 yang nak mencuba... boleh klik kat iklan EPHYRA diatas ye... isi borang tersebut..

kawan2 boleh juga email ke email ayu.... ayuinsyirah@gmail.com.. untuk maklumat lanjut...














Ahad, 27 April 2014

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Sabtu, 26 April 2014

kembara muar

Ayu dan keluarga ke muar untuk menghadiri kenduri kawin adik sepupu ayu... hehehe.. sambil tu g la jalan2 kat bandar muar.. g pekena mee bandung muar...hehe dan.. ada dpt jumpa kedai kopi yang menjadi kebanggaan org muar dan kopi kesukaan ayu... iaitu kopi 434...




Selasa, 22 April 2014

tiada lagi JEBAT menemani malam2 ku

hari ni episod akhir.... drama yang menjadi peneman malam ayu... hehhee... alahai jebat ..pastinya ayu akan merinduinya... hehehe...

drama 59 episod... BUKAN KERANA AKU TAK CINTA..

ayu dah beli dah novelnyer... baca je belum... so annti bila ayu rindu jebat... boleh la baca novel tu..hehe


 


pastinya juga lagu SALAHKAH.... menjadi alunan wajib untuk ayu dengar hari2...hehehe... joom layan ..


Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 April 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #8 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Isnin, 21 April 2014

jawab soalan dibawah dalam masa 10 saat

bincangkan....

jooom tidur...esok sekolah

tapi sebelum tu.. baca doa dulu...

Ahad, 20 April 2014

sambutan hari buku sedunia peringkat sekolah


pagi tadi masa perhimpunan minggu... kami buat sekali pelancaran hari buku sedunia peringkat sekolah... ia berlangsung selama seminggu... pelbagai aktiviti akan di jalankan... ada pertandingan mewarna..pertandingan menulis sajak...pertandingan menulis cerita pendek.. pertandingan teka silangkata..pertandingan meneka judul buku... pertandingan meneka bilangan buku.. dan macam2 lagi lah... selain itu ada juga diadakan jualan buku dan majalah pada waktu rehat....

MEMBACA JAMBATAN ILMU..

Buat sarapan sendiri part 2


Hari niii... muris tahun 1 belajar buat sarapan pagi sendiri seperti minggu lepas.. kalau minggu lepas buat sarapan bijirin dengan susu segar aka susu sekolah... hari ni kami buat sandwich sardin. ...


Isnin, 14 April 2014

segmen blogwalking bersama dayang deno

joooom kawan2 ramai2 kita join segmen deno... kasi semangat pada dia.... jooommm... klik banner dibawah yer..

http://www.dayangdeno.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

misi alexa ayuinsyirah 1

malam semalam ayu tak dapat buka blog ayu... setinggi terima kasih ayu kepada kak mia sebab bantu ayu... pulihkan semula... serius rindu sangat ngan blog ayu... malam ni... ayu check alexa... alhamdulilah... ade penurunan hehe... tapi rating masih besooo lagi.. masih 4 angka.. hehe..


segmen blogwalking bersama cikgu ayu



assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga hari ISNIN 14/4/2014 jam 10.00 malam

ole-ole dari bukit fraser

Tadi....dapat ole-ole dari jiran sebelah umah ayu...hehehe. . Ayu suka sgt kumpul fridge magnet... so makin bertambah la koleksi ayu..hehehe


belajar buat sarapan pagi sendiri...

Arini murid tahun 1 belajar buat sarapan pagi sendiri. .. hehhe.. ia ade dlm subtopik subjek bahasa malaysia. .. hehe.. ayu pun join sekali ckgu bm mengajar.. sukanya mereka makan.. joom layan gmbr dibawah.... insyaallah minggu dpn buat sandwich sendiri pulak...










Sabtu, 12 April 2014

watch your steps

Hari ni ada sekolah ganti... kami bersama-sama ibubapa dan murid tahun 6 mengadakan program watch your steps... joom layan gambar dibawah



Jumaat, 11 April 2014

EMPAT PERKARA SEBELUM TIDUR

Rasulullah berpesan kepada siti Aisyah r.a :
Ya, Aisyah, jangan engkau tidur sebelum melakukan empat perkara yaitu :
1. Sebelum khatam Al-Quran.
2. Sebelum menjadikan para nabi bersyafaat untukmu di hari kiamat.
3. Sebelum para muslimin meridhai engkau.
4. Sebelum engkau melaksanakan haji dan umrah.
Bertanya siti Aisyah : “Ya Rasulullah, bagaimana aku dapat melaksanakan empat perkara seketika ?“
Rasul tersenyum dan bersabda :
1. Jika engkau akan tidur,membacalah surat al-Ikhlas tiga kali.
Seakan-akan engkau telah meng-khatamkan Al-Quran.
Bismillaahirroh maanirrohiim
“Qulhuallaahu ahad' Allaahushshamad'lam yalid walam yuulad' walam yakul lahuu kufuwan ahad' (3x)”
2. Membacalah shalawat untukku dan untuk para nabi sebelum aku.
Maka kami semua akan memberimu syafaat di hari kiamat.
Bismillaahirrah maanirrahiim
Allaahumma shallii 'alaa Muhammad wa'alaa aalii Muhammad (3x).
3. “Beristighfarlah” untuk para mukminin maka mereka akan meridhai engkau.“Astaghfirullaa hal adziim aladzii laa ilaaha illaa huwal hayyul qoyyuum wa atuubu ilaih (3x).
4. Dan perbanyaklah “bertasbih,bertahmid,bertahlil dan bertakbir”
Maka seakan-akan engkau telah melaksanakan ibadah haji dan umrah.
Bismillaahirrah maanirrahiim
Subhanallaahi Walhamdulillaah i walaailaaha illallaahu allaahu akbar (3x).

SINGKAPKAN DOA KAMI


Buat pertama kali ayu dengar lagu ni.... bergenang air mata.... lagu ciptaan LY dan baiduri... khas buatmu wahai MH370...

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini.


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1. Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3. Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4. Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen.

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah.

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang (100% Crepe Silk) - 1 Pemenang
1 Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014



Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya

jooom join segmen ni...klik banner di bawah yer..

http://angguk2.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

1st Giveaway dan Tambah Followers by LISA HLOVATE

jooooom join...klik banner dibawah ye..

http://lisa-hlovate.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-dan-segmen-tambah.html

peminat tegar JDT

minggu lepas 5 April besday anak murid ayu... hehe... masa tu ade program motivasi murid tahun 6.. ayah dan ibunye turut menyambut besday nya disekolah... hehe.. siap bawa kek besar.. nanti makan sama2 dengan kawan2. . Hehe... joom kita tengok kek nya.. hehe



Khamis, 10 April 2014

senarai rakan blogger segmen blogwalking bersama cikgu ayu

maaf ye kawan2.. ayu sibuk sikit minggu ni... esok cuti... jadinye baru ni la boleh tarik nafas lega sikit...hehehe... tapi esok je cuti...hari sabtu kene g sekolah semula... sebab sekolah ganti... hehehe..

sekarang...ayu nak senaraikan link kawan2 yang dah join segmen ayu ni..hehe.. kepada yang belom join.. klik banner dibawah ye... masih ade masa lagi...hehe

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

kepada kawan2 yang dah join... joom kita blogwalking sama-sama yer... nanti boleh la kita jadi follower mereka sekali...hehe...

60. http://thequeendarling.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
61. http://mybloggieintan.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
62. http://mrspuex.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
63. http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
64. http://alyadina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
65. http://amarrazali.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
66. http://pening-pala.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
67. http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
68. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
 69. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
70. http://isyapurple.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
71. http://amirkhalis.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

segmen tamat dah... insyaallah... nanti ayu buat segmen lagi sempena hari buruh yer... tungggggu

Isnin, 7 April 2014

2 jenis mata yg patut kita miliki

Ringan di Lidah, Berat di Timbangan

ayu terpanggil untuk berkongsi satu artikel yang ayu dapt dari fb... joom sama2 kita baca... moga kita dapat sama2 mengamalkan nya..

Dalam banyak ayat Alquran, Allah SWT memerintahkan kepada umat Islam untuk senantiasa mengingat Allah (zikir) dalam setiap kesempatan. Di mana pun, kapan pun, dan dalam keadaan apa pun.

Tujuannya agar dalam setiap gerak dan aktivitas keseharian, kita selalu ingat kepada Allah SWT. Di antara ayat Alquran itu terdapat dalam surah Ali Imran [3] ayat 190-191, QS al-Ahzab [33]: 41, al-Jumu’ah [62]: 10, dan lainnya.

Perintah Allah dalam QS [3]:190-191 menunjukkan, hanya orang-orang berzikir yang senantiasa memikirkan penciptaan langit dan bumi, serta terus berupaya memahami silih bergantinya siang dan malam. Mereka itulah yang disebut ulul albab, yakni orang-orang yang berakal.

Berkenaan dengan hal ini, Abdullah bin Amr meriwayatkan. “Telah bersabda Rasulullah SAW, "Dua hal yang tidak dijaga seorang Muslim melainkan ia masuk surga. Ketahuilah, keduanya mudah namun yang mengamalkannya sedikit; yaitu bertasbih kepada Allah di akhir tiap shalat sebanyak 10 kali, bertahmid kepada-Nya 10 kali, dan bertakbir kepada-Nya 10 kali.”

Abdullah bin Amr berkata, “Aku melihat Rasulullah SAW menghitungnya dengan tangannya. Beliau bersabda, "Demikian itu 150 di lisan namun 1.500 di timbangan. Dan jika engkau di tempat tidurmu, engkau bertasbih, bertakbir, dan bertahmid kepada-Nya 100 kali. Demikian itu 100 di lisan tetapi 1.000 di timbangan. Siapakah di antara kalian yang berbuat 2.500 keburukan dalam sehari-semalam?"

Para sahabat bertanya, "Bagaimana orang tidak menjaganya?" Beliau bersabda, "Setan mendatangi salah seorang dari kalian dalam shalatnya. Setan berkata, 'Ingatlah ini, ingatlah itu' hingga ia bergegas agar ia tidak melakukannya. Dan setan mendatanginya di tempat tidurnya, menidurkannya hingga akhirnya ia tertidur." (HR Tirmidzi (3332), Nasai, Ibnu Majah, dan Ahmad).

Banyak sekali ayat Alquran dan hadis Nabi Muhammad SAW yang memerintahkan umat Islam untuk berzikir. Dalam hadis di atas disebutkan, ada zikir yang begitu ringan dan mudah untuk diucapkan sehingga bisa mengantarkan seseorang ke dalam surga.

Namun demikin, karena begitu ringan dan mudah, banyak orang yang benar-benar meringankan dan memudahkannya. Dalam artian, banyak orang malas dan enggan menjalankannya. Mereka lebih suka berbicara hal-hal lain dan bersenda gurau daripada memperbanyak zikir.

Dalam hadis lain, Rasulullah bersabda, “Dua kalimat yang ringan diucapkan lidah, berat dalam timbangan, dan disukai Allah Yang Maha Pengasih, yaitu kalimat ‘Subhanallah wabihamdihi, subhanallahil ‘azhim’(Mahasuci Allah dan segala puji bagi-Nya, Mahasuci Allah Yang Maha Agung).” (HR Bukhari 7/168 dan Muslim 4/2072).

Begitu pula dalam hadis yang lain, Rasulullah SAW bersabda, “Sesungguhnya sebaik-baik ucapan kepada Allah SWT adalah kalimat subhanallah wa bihamdihi.” (HR Muslim dan Tirmidzi).

“Barangsiapa mengucapkan subhanallah wabihamdihi 100 kali dalam sehari, ia akan diampuni segala dosanya sekalipun dosanya itu sebanyak buih di laut.” (HR Muslim dan Tirmidzi).

Berkenaan dengan hal ini, mari kita selalu memperbanyak amal ibadah kepada Allah SWT dengan mengerjakan segala perintah-Nya dan menjauhi semua larangan-Nya. Tak lupa pula, memperbanyak zikir di setiap waktu dan kesempatan. Wallahu a’lam.




bagaimana mahu menjadi orang yang sentiasa disukai

sebelum tidur



sebulan berlalu... 7/3 - 7/4 MH370

andainya ada satu keajaiban dari SANG PENCIPTA...
pastinya berbunga-bunga hati kami semua..
hanya DIA sebaik-baik perancangan..
kita semua...hanya mampu berdoa..
dan terus berdoaaaa....

wahai MH370..
bagi ku kau terlalu istimewa..
kau telah membuatkan semua insan di dunia ini
tidak kira bangsa ... agama...dan budaya..
bersatu... memohon kepada DIA...
agar di bukakan jalan untuk pencarian
agar dimudahkan pencarian..
agar di lancarkan segala usaha pencarian..
agar semuanya...selamat..

wahai insan yang berada di perut MH370
kalian semua.... insan terpilih...
insan yang dipilih oleh SANG PENCIPTA..
untuk di uji sedemikian rupa..

sabarlah....sabarlah
wahai waris-waris mereka...
ujian ini amat besar untuk kalian...
YANG MAHA ESA.. sebenarnya menyayangi
hamba-hamba yang diuji oleh NYA...

doa..doa..dan teruslah berdoa..
sama-sama kita pohon dariNYA..
RINTIH...dan teruslah merintih padaNYA...
dengan izinNYA...pastinya...
jalan penyelesaian akan ketemu jua...

 

OTAK kita...pun sujud pada ALLAH..

seganlah...malulah... kalau kita tak sujud pada ALLAH... kerana OTAK kita sebenarnya pun sujud padaNYA...

musim bunga..di malaysia...

rasanya lama dah ayu tak mengupdate entry baru... sibuk sangat minggu lepas... ni baru lah ade masa sikit...hehee..

ayu terpanggil untuk menulis berkenaan dengan bunga 4 musim..hehee..cantik sangat... setelah musim panas berlalu... sekarang... musim bunga..hehehe... jooom tengok gambar dibawah...ayu amik dari facebook kawan2 ayu..hehe..

 


 

ni di sekitar negeri johor

 

Sabtu, 5 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

Selasa, 1 April 2014

dulu dan sekarang

linus...oh...linus..

Ayu tgh pening niii... hehee... saringan lisan linus utk numerasi lom siap lagi... hehe.. ayu ajar matematik tahun 1.. sorang2 murid akan di saring... hehe.. so macam2 karenah mereka niii...huhuhu


hargai ibu ketika dia masih ada

ISH ISH KORANG JANGAN LA CAMNI YER