Jumaat, 14 November 2014

segmen bersukan bersama cikgu ayu

hehehee... hari ni bermula perkhemahan tahunan di sekolah...ayu curi masa nak buat segmen juga....sempena temasya sukan tahunan sekolah... bermula minggu depan ..dua minggu berpanas di padang... minggu depan bermula latihan rumah sukan dan minggu lagi satu temasya bermula..

dengan semangat kesukanan ayu nak juga semarakkannya di blog ayu...hehehe... jooom ramai2 kita join segmen ni... jom baca syarat dibawah..


dan semestinya syarat nye simple je..tapikan ada kena jawab 3 soalan...hehehe... utk mengimbau kenangan semasa sukan sekolah dulu... masa di sekolah rendah/menengah ...kekeke..

.jom baca di bawah..

1. buat entry bertajuk segmen : bersukan bersama cikgu ayu

2. tampalkan kuat2 banner segmen diatas ni kedalam entry kawan2 dan backlink kan ke entry ni ye..

3. kene jawab 3 soalan :
a) nama rumah sukan masa di sekolah rendah/menengah? .. kalau tak ingat takpe gthu warna rumah sukan pun boleh
b) apa acara sukan yang anda sertai?
c) cite sikit kenangan semasa sukan dulu...semasa sekolah rendah/menengah
d) ucapan buat ayu yang sibuk uruskan SUKAN SEKOLAH

# kepada kawan2 yang terlupa .. masih boleh join segmen ayu ni...dan mereka hanya perlu jawab soalan (d) sahaja...hehehe.

4. dah siap....boleh la hantar....tampalkan url enty kawan2 ke ruangan komen di bawah yer...

segmen ni akan tamat pada : 14 NOVEMBER 2014 jam 10 malam

SENARAI PESERTA

1. http://greenfarra.blogspot.com/2014/10/bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
2. http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
3. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
4. http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
5. http://www.safirulamar.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
6. http://kylifa.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
7. http://cikgufarha.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html
8....

13 ulasan:

  1. http://greenfarra.blogspot.com/2014/10/bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  2. Semoga ramai yang join Ayu..
    Ade ingin join tapi Ade tak faham jawab 3 soalan Ayu
    Maafin Ade...
    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Acik join juga Cikgu

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  4. sy suda join :D
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    Belog Miss Balqis



    BalasPadam
  5. Sya join :0

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  6. http://www.safirulamar.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  7. dah joined! hehehe
    sudi-sudilah membaca entri saya yg memalukan sikit...hahaha

    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  8. Saya join cikgu ayu!
    http://cikgufarha.blogspot.com/2014/11/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  9. nanti saya join yer..nak flash back balik jawapan kepada soalan2 tu...hehe

    BalasPadam
  10. apa khabar segmen ni cikgu ayu? senyap je...

    BalasPadam