Rabu, 29 Oktober 2014

misi alexa ayuinsyirah 9

dah lama tak buat entry pasal alexa..hehehe.. last masa tu di entry misi alexa ayuinsyirah 8... tadi buka web alexa.. alhamdulilah rating blog ayu ada peningkatan sikit... cayooook ayu... teruskan usaha... tapikan minggu ini hingga lah minggu pertama cuti sekolah..ayu sibuk sangat... harap2 la ayu ada masa nak update blog....

mohon doa kawan2 ye ayu dapat menguruskan minggu2 terakhir sekolah ini dengan baik..


9 ulasan:

  1. betul.
    last2 month nie bizi le kite sesama guru
    saya pun ter'jaga' exam SPM mggu dpn
    satu bnde pun xsiap lg..
    mati..hahaha :P

    btw tahniah dah naik. teruskan usaha untuk kecilkan alexa ranking ok? :)

    BalasPadam
  2. tahniah kak. lama-lama naiklah tu ^^,

    BalasPadam
  3. Tahniahh. Bukan senang nk dpt tu :)

    BalasPadam
  4. Tahniah..boleh kejar lagj tuu
    Chiayok2

    BalasPadam
  5. Tahniah ayu..in shaa Allah ayu boleh memperbaiki lagi kedudukan..semoga ayu dapatkan menguruskan minggu2 terakhir sekolah dengan baik..

    BalasPadam