Jumaat, 10 Oktober 2014

misi alexa ayuinsyirah 8

baru ni la ada masa untuk bermanja dengan blog.. biasa la bila dah akhir2 bulan persekolahan banyak kerja kene buat..hehe...

dan baru ni la ayu ada masa buka web ALEXA... dan bila di check blog ayu... waaaa... sedih.. raking blog ayu nombor nya besar sangat berbanding dengan entry misi alexa ayuinsyirah 7... huhu...

takpe2... misi akan diteruskan lagi...jangan patah semangat ayu... cayoook..cayoook.. gambar kt bawah ni raking blog ayu utk tarikh 10/10/2014


3 ulasan:

  1. boleh naik lagi ni
    jap je ayu boleh naik kan ranking page ni :)
    kan kan

    BalasPadam
  2. ALEXA ni ambil kira ranking daripada apa ye? Ada yang lama berblog, follower ramai tapi duduk jauh kat bawah,

    BalasPadam