Khamis, 11 September 2014

segmen : UPSR oh UPSR

salam semua.....cikgu ayu nak buat segmen ni..hehehehe... simple je tapi ada kena jawab sikit je soalan...utk mengimbau kenangan masa UPSR..dulu...hehehe... tahun ni tahun kedua ayu menjadi S/U peperiksaan UPSR sekolah...so dlm minggu ni dan minggu depan sibuk.... sebab...MINGGU DEPAN UPSR AKAN BERMULAAAA......

9..10...11...SEPTEMBER 2014...


macam biasa syaratnya simple je..jom baca di bawah..

1. buat entry bertajuk segmen : UPSR oh UPSR

2. tampalkan kuat2 banner segmen UPSR diatas ni kedalam entry kawan2 dan backlink kan ke entry ni ye..

3. kene jawab 3 soalan :
a) tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
b) apakah keputusan UPSR anda?
c) apakah subjek yang anda paling suka?
d) ucapan buat ayu yang sibuk uruskan UPSR..

# kepada kawan2 yang terlupa atau takde menduduki UPSR... masih boleh join segmen ayu ni...dan mereka hanya perlu jawab soalan (d) sahaja...hehehe.

4. dah siap....boleh la hantar....tampalkan url enty kawan2 ke ruangan komen di bawah yer...

segmen ni akan tamat pada : 11 SEPTEMBER 2014 jam 10 malam

cikgu ayu ucapkan berbanyak2 terima kasih diatas sokongan kawan2 semua...doakan ayu dpt menguruskan anak2 murid ayu sepanjang peperiksaan UPSR minggu depan ya....sama2 lah kita doakan kejayaan mereka... amin...

37 ulasan:

  1. Best segmen ni..

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  2. Join! Hee
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  3. Saya join. Hee
    http://ummisyafiqahfarhana.blogspot.com/2014/09/upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  4. Joined :)

    http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. malunya nk join kne reveal result pulak kakakakaka

    btw goodluck! ^^V

    BalasPadam
  7. http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    Saya join..

    BalasPadam
  8. macam takde lelaki join jak ne,.,. malulah saya hehe.. nak join ke tak nhe waduh waduh.,.,..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Yeayyy saya dah join :)
    http://ciklindaaalol.blogspot.com/2014/09/upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  11. turut serta!
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  12. join.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  13. yus join juga :D

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/09/upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  14. Shawal join.. :)

    http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  15. Join! ;)
    http://anna-lifeiscun.blogspot.com/2014/09/upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  16. Join cikgu :)

    http://fadzlinahamali.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  17. lupa lak, dah join tak tinggal jejak, he he..ni baru nak tinggal..
    http://srikandiofficialblog.blogspot.com/2014/09/segmen-lagiupsr-oh-upsr-by-cikgu.html

    BalasPadam
  18. saya sertai

    http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  19. terima kasih kerana jemput nia :)
    nia join segmen ni

    http://nia-emkay.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  20. sy join
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html?m=1

    BalasPadam
  21. Dah follow blog!! Dah join segmen jgk!!!

    http://tatyhasbi.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  22. saya join :)
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  23. Hana dah join. Siap ada soalan tanya balik kat Cikgu Ayu. Singgah tengok tau.

    http://mylif3board.blogspot.com/2014/09/segmenupsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  24. ana join tq dtg visit blog n ajak ana join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  25. sy join.

    http://cammylia.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  26. Ros join :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  27. Akak sokong, tapi tak join yer. Hati susah ni. Anak sendiri tengah berjuang tu.

    BalasPadam
  28. Saya join...;-)

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html?m=0

    BalasPadam
  29. Berat juga nak join segmen nih.. tapi memandangkan ayu jemput dan ingin memeriahkan segmen nih, join juga..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  30. cikgu ayu, nia tag cikgu ayu dalam segmen ni tau.

    http://nia-emkay.blogspot.com/2014/09/segmen-2nd-giveaway-blogwalking-by.html

    BalasPadam
  31. waaa.. selamat bersegmen ya semuaaa ... gud luck kak ayu.. selamat menjalankan tugas yg diberikann :)

    BalasPadam
  32. eda join

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  33. edah join

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  34. http://www.ciksiti.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    BalasPadam
  35. Cikgu..dah selesai UPSR nanti, join GA ni ye..Acik ada tag cikgu.
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    BalasPadam