Selasa, 30 September 2014

segmen : saya sayang blog saya

hari ni macam terpanggil nak buat segmen... segmen kali ni ayu buat simple maca biasa... hehehe.. ramai rakan blogger yg lain buat giveaway ada hadiah tapi ayu buat segmen takde hadiah...cuma nanti hadiahnya akan bertambahlah follower kalian....insyaALLAH...


http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni hingga 30/9/2014....hehehe....jam 10 malam

jom kita sama2 blogwalking... nanti boleh la follow sekali blog mereka ye... klik dibawah ye..

 SENARAI PESERTA

65 ulasan:

  1. http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. Saya joinm.;-)

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html?m=1

    BalasPadam
  3. haah segmen kak ayu semua simple2 tapi best. seronok join and senang nak bw. jap gi sy join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

      join :)

      Padam
  4. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. Saya join ya ayu..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. Join-join. Hehehehehe.

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  7. Assalammualaikum.. Lynn join n follow ..:) wish me luck!

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  8. saya join segmen ni untuk memeriahkan kehidupan sebagai blogger

    http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  9. ehh name kite same laaa
    done follow ayu
    baru nak berjinak2 dalam dunia blog ni
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, joined ! Lepasni boleh lah tambah follower~

    http://aadhirahfarhana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. joined!

    http://speedfreaktanthrum.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-ayu.html

    BalasPadam
  12. join

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. Shawal join ye kak.. :)

    http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum.

    Sue join ye: http://www.sihatitunikmat.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. Saya join.. Saya join!!! Saya join laaaa!!!!!

    http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. Hi Ayu! saya join! saya join! Silalah bertandang ke rumah :)

    http://blossomingrose-mawar.blogspot.com/2014/09/452-segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  17. sy suda join :D

    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  18. join jugak^^

    http://www.dayangdeno.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  19. Hai Ayu... Ana join jugak ye.. Salam ukhwah...
    http://cintamamaadni.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
    Jemput singgah ye kawan kawan...

    BalasPadam
  20. saya join.

    http://myaplusblog.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  21. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  22. zu join kak.,
    http://eatmakeread.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  23. http://umikasum.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  24. nia join :)

    http://nia-emkay.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. ASSALAMUALAIKUM.
    SAYA JOIN ... http://jmbelog.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum..... join jugak.. hehe.. http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  27. Saya nak join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  28. Selamat bersegmen semua...Acik join juga..

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  29. Assalamualaikum dan salam singgah join segmen...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  30. http://www.jiakreatifelt.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  31. http://madey09.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html Etuza segmen ini ya..lapor diri.tqvm

    BalasPadam
  32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  33. http://fiazdiary.blogspot.com/2014/09/suka-suka.html

    BalasPadam
  34. join...
    http://princesshealthybeautyshoppe.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  35. datang dari blog Etuza...follower ke 3113 kat sini..salam ukhuwah

    BalasPadam
  36. http://rosaliapinklover.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
    done follow..kalo ada segmen lg ..sure saya join .thanks yaa

    BalasPadam
  37. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  38. http://jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  39. http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  40. Thanks sudi invite.
    Ramai betul dah join.
    Sekarang busy sangat kalau join rasenye x sempat pun blogwalking. Ermmm...

    BalasPadam
  41. http://nurainahanis.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    join~ ^^

    BalasPadam
  42. Salam..
    Nak join gak :D

    http://mak-atam.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html?m=1

    BalasPadam
  43. join.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  44. http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  45. N join juga :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  46. http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  47. sy dh join..salam kenal..

    http://vithebat.blogspot.com/2014/09/segmensaya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  48. saya join :)

    http://supplementandyou.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  49. hye..
    khaty tag untuk The Versatile Blogger Award (tak reti nak buat link)

    BalasPadam
  50. saya join :)
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  51. http://measleymedley.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  52. Ayu, pokcik dah join ni

    http://www.pokcikblogger.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  53. http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    saya join :)

    BalasPadam
  54. salam kenal...sy join..

    http://www.fisyayusof.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  55. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  56. http://www.syahidahfadilah.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  57. http://nieda5515.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  58. saya masuk segmen

    http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  59. Saya join segmen :)

    http://www.empayarmarlisha.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  60. Saya join. :)

    http://kaktusoren.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  61. assalamualaikum...
    hai ayu, hope syasya masih smepat lg utk join segmen ni..
    ^______^ v

    http://sya-syasweet.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  62. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  63. hye Ayu, nadia join ye segmen ayu ni.

    http://lyranadya.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  64. Alaa dah terlepas.. tak sempat join..

    BalasPadam