Khamis, 11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

ada masa lagi ni.....ayu nak sangat join segmen abg ben ni... serius abg ben dah lama tak buat segmen... dulu masa awal ayu berblog... segmen abg ben la yg bnyk ayu join.... kepada kawan2 yg nak join klik banner di bawah ye... nanti kene jawab soalan ye...



BEN ASHAARI

1. ayuinsyirah... nama blog ayu... ayu mula berblog pada tahun 2009... masa tu di maktab perguruan.. ayu berkongsi pengalaman di dlm blog ayu... hingga lah sekarang..ayu telah bergelar guru..baru je lima tahun menjadi cikgu...

2. ayu rasa kelebihan blog ayu ni... ayu suka bercerita...berkongsi cerita pasal anak murid ayu..pasal dunia keguruan dan juga ayu rajin buat segmen..hehehe

3. impian ayu..... menjadi partime blogger ni...ialah blog ayu dikenali seperti blog abg ben... kak mia... dan blogger yang berjaya lain... selain itu..ayu teringin sangat nak jadi mcm abg ben dapat pergi melancong free...hehehe... semoga impian ayu menjadi kenyataan...

ok...boleh hantar dah...

21 ulasan:

  1. inshaAllah :) Semoga tercapai cita cita ..

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    BalasPadam
  3. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  4. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh annti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam
  5. Zumal singgah balas di sini... Semoga impian tercapai yer.

    BalasPadam
  6. Salam kenal Ayu....wish all u r dreams come true :)

    BalasPadam
  7. singgah dr segmen yg sama. smg impian tercapai. follow sini harap sudi follow bcak :)

    http://najlamohayidin.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Hi cikgu Ayu.. Hhehe mcm oh my english lak... All yhe best ngan impian ayu ye.. Thanks a lot for visiting my blog and leave comment.. Datang2 lagi selalu ye :-)

    BalasPadam
  9. Salam kenal cikgu ayu :)

    Selamat bersegmen.
    singgah sini ye cikgu http://www.empayarmarlisha.com

    BalasPadam
  10. semoga impian kak ayu tertunai lagi tercapai ya :) hihi, kita pun mau jugak melancong freeeee....

    BalasPadam
  11. Hai ayu.. Thanks sebab singgah blog Kasih... Semoga impian ayu tercapai gak..

    BalasPadam
  12. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    BalasPadam