Ahad, 13 Julai 2014

rindu dengan mereka..

 

petang ni... ayu buka blog...hehee..ade soalan cepu cemas hehehe... dari rakan blogger EIQAALMOND ... dia tanya dia kene panggil kak ayu ker??... boleh ayu tak kisah.. minggu dpn ayu dah masuk 3 series dah.. dan soalan kedua ...dlm gmbr tu gambar anak ker.??...

hehehe... ce kawan2 tengok gambar dibawah...gambar ayu ngan sape yer?.??

 

jawapannye....ialah.. ayu bergambar dengan anak...hehehe..dengan anak murid hehehe..
gambar ni ayu amik masa tahun 2009...masa awal2 buat blog lagi... masa tu ayu tgh praktikum di SK TANSAU, kota kinabalu... tahun ni mereka berdua akan menduduki PT3... 
cepat betul masa berlalu.. masa tu mereka darjah 4... sekarang mereka dh tingkatan 3... hehehe..

nama mereka berdua... SYAFIQ (kiri) dan SHAH JEHAN (kanan).. mereka punyai karektor yang cukup berbeza... syafiq sangat pendiam..dan masa tu dia masih belum pandai membaca lagi... dan shah jehan lah murid yang banyak menguji kesabaran ayu..semasa praktikum... pandai dan nakal...hehehe.. tapi dia lah yang paling beria menangis masa ayu abis praktikum di sekolahnya.. hehee.. semua tu kenangan terindah buat ayu...hehehe...

7 ulasan:

  1. ooo begitu ceritanya... masalahnya saya pun ingat mereka anak2 ayu dan bila ayu kata minggu depan baru masuk 3 siri meaning that sylah kakak... coz sy dah 31...

    BalasPadam
  2. akak nampak muda lagilah. tak nampak macam umur 3siri. :)

    BalasPadam
  3. beza setahun jelah kita..tak nak panggil akak la, nak panggil cikgu ayu, boleh.hehehe.mesra sikit

    BalasPadam
  4. erkk, terkejut jap tengok kak ayu printscreen ape yg eiqa tulis, hahahaa :D

    oooooooooo, anak murid. Minggu depan.?? Berapa hari bulan tu, hihii *korek rahsia*
    Besar daa masing2x...
    Panggil kak ayu laa, tanda hormat eiqa dekat akak :)
    Pada mulanya gini kak, eiqa ingat akak macam belasan tahun, ngeee Sebab gmbar tu macam dengan adik-adik bru balik sekolah. Lepas tu eiqa tengok cara akak taip dalam entry matang sangatt. Tu yg terdetik nak tanya lepas 2,3 hari lepas tuu. hihii Terima kasih kini semua persoalan sudah terjawab :D

    BalasPadam
  5. kak ayu ni cikgu rupanya... heheheh!! salam ramadhan kareem cikgu ayu insyirah...

    BalasPadam