Sabtu, 21 Jun 2014

setelah seminggu bersekolah

 

rindu....rindu serindu-rindunyaaaa... hehehe.. dah mcm lagu spoon pulak kan.. serius ayu rindu giler ni nak menulis di blog.. berblogwalking ke blog kawan2 semua... join segmen dan giveaway anjuran kawan2 blogger semua.. hehehe... 

biasa la bila dah naik sekolah ni selepas lama cuti ... mood nak mengajar pun kene setting semula.. hehe.. kesibukkan di sekolah membuatkan ayu tahan dulu perasaan nak bermanja ngan blog hehehe....

esok dah sekolah semula utk minggu kedua selepas cuti...dan minggu terakhir utk makan di kantin..sbb nanti dh ramadhan hehehe... tadi pun ada sekolah ganti untuk cuti raya puasa..

dan petang ni baru lah ayu adakan masa untuk kembali ke blog hehehe... lepas ni memang kene bahagikan masa sebaiknye insyaallah...

2 ulasan:

  1. biasalah kan bila tinggal blog kejap lepas tuh rasa rindu..
    tapi nak mula menaip entry balik tuh yang malas :P

    BalasPadam
  2. Kalau x buka blog sehari...rase tak happy.
    Mesti nak bukak jugak walau sekejap.

    BalasPadam