Jumaat, 6 Jun 2014

jooom kita timbang blog

hehehee.... bukan bola je boleh di timbang..timbang...hehehe... blog pun boleh tau.. joom kita tengok berat blog kita...

hehehe.. sebenarnye ayu terpanggil nak buat entry ni bila pagi tadi ziarah ke blog kak mia .. kak mia ada buat entry mengenai timbang berat blog hehehe...jom baca.. klik link di bawah tau..

http://www.mialiana.com/2014/06/timbang-berat-blog-6.html

dalam membaca tu... kak mia ade suruh klik ke satu lagi entry hehehe... ni entry nye..

http://www.mialiana.com/2014/02/timbang-berat-blog-dan-kepentingannya.html

ayu pun masukkan url blog ayu... hehehe.. akhirnye.. ni la hasil nyer... berat blog ayu....dan kelajuannyer...


13 ulasan:

  1. Datang dari segmen kak Mia. Nice blog :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah ^^

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. ok. dah timbang. sy punya blog 145KB. ok la tu... haha..

    BalasPadam
  4. ringan senang nak bawak.. hehehe..

    BalasPadam
  5. ringan senang nak dukung..hehe, ringan dah tu :)

    BalasPadam
  6. blog ringan memang best...hehe

    BalasPadam
  7. Saya punye 98.35 KB >.< lebih kurang lah tu kot hahaha

    BalasPadam
  8. wahhhh slim betul blog ayu ni...

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    BalasPadam
  9. Ringan .__. Aww.. takutnya nak timbang T_T

    BalasPadam
  10. Hehehe ringan dan ok la tu Ayu ..

    BalasPadam