Sabtu, 28 Jun 2014

blogwalking sebelum PUASA..

jooom blogwaking bersama ayu... khamis dan jumaat ayu walking juga tapi bukan kat blog hehehe...ayu walking kat pasaraya...hehehe.. cari langsir raya...baju raya... sampul duit raya...ish..semua berkaitan dengan raya lah... hehehe...alang2 dpt cuti 4 hari kekeke...

so hari ni..ayu duduk dendiam kat umah nak blogwalking jugak..hehee.. ayu nak ajak kawan2 semua bersama2 ayu kita blogwalking ke blog kawan2 yg dh join segmen kat bawah ni...pada yg belom join..klik je gambar dibawah ye... last sampai malam ni je tau... lepas solat tarawih..ehehehe..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-sebelum-puasa.html

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGWALKING SEBELUM PUASA..

45. http://husnamalek.blogspot.com/2014/06/blogwalking-sebelum-puasa.html
46. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-sebelum-puasa.html

TERIMA KASIH KEPADA KAWAN2 SEMUA... nanti ayu nak buat blogwalking sempena bulan ramadhan pulak..hehehe... sebulan ye...hehe

7 ulasan:

  1. tq ye sudi join segmen ayu.. di kesempatan ni ayu nak ucapkan selamat menyambut puasa.. ayu mohon ampun dan maaf ye..

    dibawah ni senarai peserta..jom blogwalking bersama ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/blogwalking-sebelum-puasa.html

    BalasPadam
  2. blog walking too..jgn lupe lawat blog saya juga yer
    blog saya

    BalasPadam
  3. Tq KEmbali...segment cmni bagus utk new blogger cm sye ni... :-)

    BalasPadam