Selasa, 10 Jun 2014

blog ayuinsyirah di review

hehehee.... disebabkan ayu menjadi 10 peserta terawal join segmen dibawah ni... maka ayu dpt la di review oleh tuan empunya segmen ni..

http://miss-fatyn.blogspot.com/2014/06/segmen-happy-blogwalking-together.html

jadinye... ni la hasil review dari tuan empunya segmen hehehe... kalau kawan2 nak baca lebih lanjut.. klik gambar di bawah ye..

http://miss-fatyn.blogspot.com/2014/06/review-blogwalking-besar-besaran-segmen.html

terima kasih ayu ucapkan kepada tuan empunya segmen ni... sebab sudi memberi pandangan berkenaan dengan blog ayu... hehehe.. ada betulnye.. apa yang diberitahu.. jadinye.. ayu dah baiki mana yang berkenaan... tak salah untuk memberi pandangan..demi kebaikan bersama...

6 ulasan:

  1. betul tu..bila dah di review, tahu mana yang kurang, mana yang lebih.boleh perbaiki lagi. :)

    BalasPadam
  2. Ayu di tag!=) http://www.aimisyahirah.com/2014/06/salam-kenalan-dari-blogger-notashalimar.html

    BalasPadam
  3. salam..kunjung balas..slalu nampak k.ayu join GA..hehe..keep on blogging..=)

    BalasPadam
  4. Dah baca komen tu..
    Mmmg komen yang membina.
    Boleh dijadikan iktibar utk saya juga.

    BalasPadam
  5. Saya suka roses pada blog skin ayu.
    Tapi, saya rase rose merah kat header tu x seswai. Kalau Ayu tukar kepada Merah Jambu..lagi cantik kot..
    Opinion saya je. Jgn amek hati tau..

    BalasPadam