Ahad, 8 Jun 2014

berkelana ke kuala rompin

Alhamdulilah... Ayu dan keluarga baru je sampai umah... Semalam kami menghadiri jemputan kawin adik sepupu ayu... Di felda keratong 8.. Syukur majlis berjalan dengan sangat lancar..

Balik dari kenduri.. Kami ke bandar kuala rompin... Dan kami bermalam di homestay yang ayu tempah tiga hari sebelum.. Alhamdulilah... Homestay nya cantik...kemas..dan sangat memuaskan.. Senang je nak ke homestay yg ayu sekeluarga menginap... Ia betul2 di tengah bandar kuala rompin.. Dekat ngan masjid.. Pantai hiburan.. Petronas.. Tunas manja.. Kedai makan... Ayu sekeluarga rasa syg nak tinggalkan umah homestay tu... Tuan rumahnye pun baik sangat.. Ayu harap sgt time cuti akan dtg ..bila kami nak bercuti lagi di pantai timur... Pastinya ayu sekeluarga akan menghubungi tuan rumah homestay ni lagi..

Kepada kawan2 yang nak mencari2 homestay di kuala rompin... Ayu cadangkan kawan2 boleh bermalam di homestay al hana...

Dibawah ni ade link ke blog nya..


Di facebook pun  ada...





4 ulasan:

  1. ehh. rumah sepupu akk dekat dengan tempat sy laaaa. Dan rompin tu pon sy selalu pergi. Dulu sekolah sane. :D

    BalasPadam
  2. nampak menarik.
    singgah sini BW

    BalasPadam