Selasa, 13 Mei 2014

segmen : ucapan selamat hari ibu


hari ni ayu nak buat segmen lagi..hheehhehee,... sempena hari ibu.. IBU KAULAH RATU HATIKU...
kepada kawan2 semua...diharap sudikan la join ye...hehehe

syaratnye simple je..
1. tajuk ... segmen : ucapan selamat hari ibu
2. tampalkan gambar banner diatas..dan backlink kan ke entry ini..
3. buat sedikit ucapan istimewa buat ibu anda... isteri anda.. ibu kepada anak2 anda... hhehe..
4. kalau nak tag...dipersilakan ..kalau takpayah pun tak ape.. ehhe..
5. siap... boleh la hantar.. hantarkan link url entry ke ruangan komen dibawah yer... 
(segmen tamat pada jam 10 malam 13 mei 2014)

setinggi ucapan terima kasih ayu dahulukan...

disini ayu nak amik kesempatan mengucapkan SELAMAT HARI IBU kepada ibu ayu yang melahirkan dan membesarkan ayu... mak... ayu sayang mak...
tak lupa juga kepada semua rakan2 blogger yang bergelar ibu... selamat hari ibu ayu ucapkan.. semoga anda terus menjadi ibu yang terbaik untuk anak-anak anda...
SAYANG KALIAN SEMUA...

15 ulasan:

  1. Salam . Ainur join segmen di malam hari XD .
    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/05/segmen-ucapan-selamat-hari-ibu.html

    BalasPadam
  2. Salam , done join this segmen ;) btw , Selamat Hari Ibu tuan blog ! :)
    http://piwwit-awaktuu.blogspot.com/2014/05/segmen-ucapan-selamat-hari-ibu.html

    BalasPadam
  3. salam .. Kak Ayu, Aad dah join ni .. semua perkataan dalam entry tu adalah ikhlas dari hati sendiri ...

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/05/segmen-ucapan-selamat-hari-ibu.html

    BalasPadam
  4. join

    http://mybloggieintan.blogspot.com/2014/05/segmen-ucapan-selamat-hari-ibu.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum . in shaa Allah kita join . akak ayu . kita ada tag akak kat entri kita . . singgah tau . .

    http://aineddihar.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    BalasPadam
  6. slmt hari ibu - nk join jugak

    BalasPadam
  7. udah join
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/05/segmen-ucapan-selamat-hari-ibu.html

    BalasPadam
  8. rajin bebenor buat segmen.. hehehe

    BalasPadam
  9. datang blogwalking sini daripada blog Mialiana.com. Salam perkenalan. =)

    BalasPadam
  10. I love me mom too
    anda di jemput join Giveaway: I love Perfume
    3 bottle Perfume Mary Kay untuk dimenangi, setiap satu beharga RM114 <3

    BalasPadam
  11. Singgah petang sempena cuti wesak..salam mesra dari Cikgu Norazimah

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum, singgah blogwalking dari segmen Mia Liana. Dah lama follow blog ni kan. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    BalasPadam