Selasa, 20 Mei 2014

segmen blogwalking bersama cikgu ayu


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga hari SELASA 20/5/2014 jam 10.00 malam

SENARAI RAKAN BLOGGER..

1.  http://aineddihar.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

2. http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

3. http://aliaadzam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

4. http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

5. http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

6. http://www.aimisyahirah.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

7. http://husnazahidi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

8. http://aspireangel.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

9. http://www.syuhadasalleh.my/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

walaupun tak ramai yang join...tapi ayu nak juga ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada rakan blogger yang sudi join segmen ayu ni ye....

16 ulasan:

  1. http://aineddihar.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    Assalamualaikum kita join . . :)

    BalasPadam
  2. saya join
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  3. http://aliaadzam.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  4. salam kenal cikgu ayu.
    joint
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum..kak ayu di tag
    http://leylanurjati.blogspot.com/2014/05/liebster-award-1.htmlalam..kak ayu di tag
    insyaAllah sye join segmen blogwalking akak

    BalasPadam
  6. Salam hujung minggu Cikgu Ayu.Selamat bersegmen.....

    BalasPadam
  7. hi Cikgu Ayu :)

    Ai dah sertai segmen Ayu :)

    http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  8. http://www.aimisyahirah.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  9. husna join!! :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum,salam ukhuwah..sy join ^_^
    http://aspireangel.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  11. http://www.syuhadasalleh.my/2014/05/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum . tak apa-tak apa . . :) jangan jemu nak buat segmen cemni lagi ya :D

    in shaa Allah qouta kita dah banyak kita balas dendam blogwalking :D ~~sambil menabung disini :)

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum kak . . kita selesai BW semua dan follow . jemput singgah ke blog kita pulak ya ;)

    BalasPadam