Khamis, 1 Mei 2014

pengomen tegar bulan APRIL 2014

ayu baru je buat widget pengomen tegar di blog ayu...hehee.. jadinye baru lah ni ayu nak mengyenaraikan pengomen tegar untuk bulan april 2014... hehee.. insyaallah... setiap bulan ayu akan buat entry khas untuk pengomen tegar setiap bulan... hehee... walaupun jumlah komen mereka tak banyak..tapi mereka antara yang sudi hadir ke blog ayu...terima kasih banyak2 ye...

jom kita tengok gambar dibawah dan...joom kita singgah ke blog mereka...di bawah ye.. klik je link blog mereka...


8 ulasan:

  1. aisyah hari2 masuk blog ayu taw... hiihihih.. sllu jadi silent reader.. nak komen banyak takut ayu boring asyik nama kita jer... hehe

    BalasPadam
  2. singgah sini.. :)
    macam mana nak buat pengomen tegar untuk bulan ye?

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum... ayu,

    tahniah kepada yang tersenarai k... moga terus sukses selalu..

    mselim3

    BalasPadam