Khamis, 10 April 2014

senarai rakan blogger segmen blogwalking bersama cikgu ayu

maaf ye kawan2.. ayu sibuk sikit minggu ni... esok cuti... jadinye baru ni la boleh tarik nafas lega sikit...hehehe... tapi esok je cuti...hari sabtu kene g sekolah semula... sebab sekolah ganti... hehehe..

sekarang...ayu nak senaraikan link kawan2 yang dah join segmen ayu ni..hehe.. kepada yang belom join.. klik banner dibawah ye... masih ade masa lagi...hehe

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

kepada kawan2 yang dah join... joom kita blogwalking sama-sama yer... nanti boleh la kita jadi follower mereka sekali...hehe...

60. http://thequeendarling.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
61. http://mybloggieintan.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
62. http://mrspuex.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
63. http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
64. http://alyadina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
65. http://amarrazali.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
66. http://pening-pala.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
67. http://karyaku-paridahishak.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
68. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
 69. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
70. http://isyapurple.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
71. http://amirkhalis.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

segmen tamat dah... insyaallah... nanti ayu buat segmen lagi sempena hari buruh yer... tungggggu

10 ulasan:

  1. terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    BalasPadam
  2. no 6... datang lapor diri... hihihi

    BalasPadam
  3. kena lapor diri? No. 30... wafacw... meh terjah myBlog, rakan blogger segmen BW cikgu ayu akan dimasukkan ke bloglist :D

    (supaya senang saya BW ehehehe)

    BalasPadam
  4. wahh ramainya dah join. Jom tambah kenalan ! :D

    BalasPadam
  5. Cik nnur pun nak join jugak. balas kunjungan semula

    http://nnurzakaria09.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cik-ayu.html

    BalasPadam
  6. done blogwalking semua peserta dan follow semua.. kalau ada yang saya terlepas pandang.. boleh serang saya di blog saya..haha

    www.mamamursyid.blogspot.com

    salam perkenalan semua..

    BalasPadam
  7. salam perkenalan utk semua..saya no 20...cam angka bertuah ajer (no rmh homestay nihh...hehehe...)

    BalasPadam