Isnin, 14 April 2014

segmen blogwalking bersama dayang deno

joooom kawan2 ramai2 kita join segmen deno... kasi semangat pada dia.... jooommm... klik banner dibawah yer..

http://www.dayangdeno.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

28 ulasan:

  1. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Assalamualaikum . datang singgah dari segmen yang sama . . :)

    BalasPadam
  2. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  3. singgah dan nak jemput join http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyid-blogspot.html

    BalasPadam
  4. salam mesra..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen ayu..datang dr segmen yang sama

    BalasPadam
  6. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    BalasPadam
  7. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga Ainza ya :D http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    BalasPadam
  8. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    BalasPadam
  10. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    BalasPadam
  11. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    BalasPadam
  12. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    BalasPadam
  13. Salam Perkenalan!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    BalasPadam
  14. Salam. Nasuha datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    BalasPadam
  17. singgah dari segmen yang sama :)
    http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    BalasPadam
  18. balas kunjungan kat sini :)

    BalasPadam
  19. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  20. Qila dari segmen kak deno jugak ni!!!

    Hehehheeh jom blogwalking jom hihihi

    BalasPadam
  21. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    BalasPadam
  22. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    BalasPadam
  23. SELAMATKAN POKET ANDA DARI KEKERINGAN. AWAS ! TAHUN DEPAN (2015) NAK GST DAH. OLEH ITU, SAYA BUKA peluang perniagaan Dalam bisnes top up. Bisnes topup ni semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan
    # Yang dah ada kedai topup ! anda boleh bandingkan komisyen yang saya beri. PERCAYALAH ! rata-rata dari kalangan bisnes seperti anda tercari-cari komisyen yang lebih tinggi dari apa yang mereka terima

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..


    Produk Yang Disediakan :-
    * umobile
    * Digibill
    * Celcombill
    * digi
    * digisidd
    * altelpin
    * xoxpin
    * maxis
    * Digisocial
    * Digisabahsarawak
    * Molpin
    * redtonebill
    * merchantrade
    * digiinternet
    * Buzzme
    * xox
    * italkpin
    * idflexi
    * celcom
    * Digibroadband
    * tron
    * umobile bill
    * clixterpin
    * friendsipin
    * tunetalk
    * maxisbill
    * NJOI
    * maxishoticket
    * Bangladesh Flexi
    * Nepal Flexi

    Utility Bill :-
    * Astro Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
    ATAU
    BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT
    http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

    BalasPadam