Selasa, 11 Mac 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

nak power bank tak???.... jooooom bersama2 ayu..kita join segmen zam... insyaALLAH ada rezeki mana tau boleh dapat...hehehe.... klik banner dibawah ye kalau nak join

http://zamani84.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

12 ulasan:

  1. Good luck :) Btw.. banner tu macam takde link je .__.

    BalasPadam
  2. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    BalasPadam
  3. ayu datang dari segmen mini power bank utk rakan blogger zamani abe..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    #prayforMH370

    BalasPadam
  4. Singgah dari segmen yang sama. Jom terjah blog saya http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam
  5. From the same segment. ALL THE BEST ya :)

    BalasPadam
  6. Balas kunjungan dari segmen sama.
    Good luck dear (^^,)

    #PrayForMH370

    BalasPadam
  7. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah.... :)
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam
  8. Datang dari segmen yang sama.all the best ye..
    http://www.kisahsidairy.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam
  9. kenit singgah membalas kunjungan dari segmen yg sama :). All the best Ayu (^_^)

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    BalasPadam