Sabtu, 1 Februari 2014

senarai peserta segmen AZAM BARU di tahun baru

 


semalam tamat dah segmen diatas... ayu baru dpt luangkan masa utk blogwalking ke blog kawan2 yg join segmen ni... jooom kita sama2 tgk apa azam mereka dan sambil kita blogwalking juga... jgn lupa follow menfollow tau...

SENARAI PESERTA SEGMEN AZAM BARU DI TAHUN BARU 










tak ramai pun kan yang join..tapi takpe... masih lagi boleh berblogwalking... ayu dah blogwalking ke semuanya.. nanti kawan2 pulak ye... semoga kawan2 semua dpt mencapai azam utk tahun ni... rasa kejap je kan masa berlalu dah sebulan dah kita dlm tahun 2014...

kepada kawan2 yang tersenarai diatas dan kawan2 blogger yg lain... ayu ade lagi buat segmen tau... sempena tahun baru cina ni... esok last segmen nye... joooom ramai2 kita join....jangan segan2 tau... maaf la segmen yg ayu buat ni takde hadiah ... tapi mungkin hadiah bertambahnya follower mungkin ada..hehehe...
jooom KLIK 
kat gmbr banner comel dibawah ye...utk sama2 kita join segmen blogwalking ayu...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

8 ulasan:

  1. salam...maaf ye.. ayu lambat blogwalking ke blog kawan2 yg join segmen ni... baru ni la ade masa hehee.. ada masa nanti boleh la berblogwalking ye...dan sudi2kan lah join segmen baru ayu sempena tahun baru cina ni...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-azam-baru-di.html

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  4. wahh all the best kepada yang join

    p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

    BalasPadam
  5. Tak sempat nak join ^_^ Pinjam list ini nak blogwalking :)

    BalasPadam
  6. maaf sis..akak tak join..kebelakangan kurang bw.. :(

    BalasPadam