Jumaat, 10 Januari 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid

dengan ini..... ayu nak mulakan join segmen kawan2 blogger di tahun baru 2014... ni segmen pertama di tahun 2014 yang ayu join...hehehe

kalau kawan2 nak join...kelik banner di bawah ye...

http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

30 ulasan:

  1. selamat bersegmen kak ayu ^^ fae dah join segmen ne hehe.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, Hai dear, Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Kiera amat menghargainya. =D . . GoodLuck ye, IN SHA ALLAH ^^

    *segmen pertama dalam tahun ini?Huhuhu terharu yee....

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen..good luck^^

    BalasPadam
  4. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  5. singgah sini balas kunjungan.. all the best

    BalasPadam
  6. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best ayu..

    BalasPadam
  7. Salam..datang dari segmen yang sama :)
    tenkiu sebab sudi BW kat blog dila..datang sini untuk balas balik kunjungan Ayu dan follow sini :D

    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  8. slm,,,bls knjungn.dr segmen yg sma :)

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..datang sini balas kunjungan..^^
    Selamat bersegmen..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum, Hai cikgu :) . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    BalasPadam
  11. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  12. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    BalasPadam
  13. hai , gud luck . sy dtg dr segmen y sma . :D

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    BalasPadam
  15. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    BalasPadam
  17. dari segmen yg sama datang blogwalking di sini..

    http://missnadia26.blogspot.com/2013/11/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  18. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  19. Done follow... sorry lmbt buat kunjungan balas... huhuhu

    BalasPadam
  20. assalamualaikum,
    datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/january-giveaway-by-vidolaaa.html

    http://wanaseoby.blogspot.com/2014/01/first-anniversary-giveaway.html

    :)

    BalasPadam
  21. selamat bersegmen..maya pun join jugak.. :)

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum, Tahniah sis ^^
    Sis adalah peserta bertuah segmen Kiera.
    Jom terjah entri ini untuk maklumat lanjut: Keputusan Peserta Bertuah Segmen Bloglist 2014

    BalasPadam
  23. saya mmbalas kunjungan anda..terima kasih :D

    BalasPadam
  24. Hi hi hi hehehehehhe tahniah to both of us sebab menang hiks.


    ⇒ Blog Aqileh ☺

    BalasPadam
  25. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah lama follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam