Khamis, 30 Januari 2014

segmen : AZAM BARU DI TAHUN BARU


Hari ini... buat pertama kalinye cuti bermula jumaat dan sabtu... jadi harini ayu free... ayu macam nak buat segmen yg simple jer... mengenai azam...di tahun baru 2014...

jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: AZAM BARU DI TAHUN BARU "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. kawan2 boleh la sharekan sekali azam kawan2 untuk tahun baru 2014 ni...hehehe
6. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sehingga 31/1/2014....hehehe....jam 10 malam

16 ulasan:

  1. Sala, saya join :)
    http://dzureendarwis.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    BalasPadam
  2. jemput join http://badlishahazman.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-batrisyia-delaila.html

    BalasPadam
  3. dh join ayu
    http://iamtifa.blogspot.com/2014/01/httpwwwayuinsyirahmy201401segmen-azam.html

    BalasPadam
  4. saya join !

    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    BalasPadam
  5. as salam..saya join
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    BalasPadam
  6. nak join nak join. nanti nanti....

    BalasPadam
  7. saya pun dah join!

    http://goncar.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    BalasPadam
  8. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    saya join.

    BalasPadam
  9. hi ^_^ saya join.. jemput singgah ke blog ya.. http://dumtaradumdum.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    BalasPadam
  10. awesome smart sangat blog ..
    ada update baru
    follow blog , meh la blog nil .. singgah2 minum2 kopi

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak ayu, semoga berjaya dan murah rezeki. sheila nak beritahu bulan 2 nanti review blog kak ayu akan keluar. maaf sheila lambat sangat update review. baru nak warm up settlekan semua review, so review akan keluar ikut giliran. harap kak ayu datang singgah dan baca, maafkan sheila lambat ye kak Y_________Y

    BalasPadam
  12. wah! ada segmen baru lagi? Tahniah and all the best!

    BalasPadam
  13. salam, sy dh join...
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-ditahun-baru.html

    BalasPadam
  14. saya joinn ^^
    http://idreyldreams.blogspot.com/2014/01/segmen-azam-baru-di-tahun-baru.html

    BalasPadam