Jumaat, 3 Januari 2014

ephyra...ooo....ephyra

disebabkan kesibukan di awal persekolahan... baru ni la ayu ada kesempatan untuk membuat entry review tentang ephyra... alhamdulilah... ayu dah minum ephyra lebih dari 5 kali... hasilnya sangat best... masa mula2 minum aritu waktu cuti sekolah... jadinya banyak habiskan masa dirumah...buat kerja2 harian dirumah .. rasa kenyang jer... kerja harian dirumah pun syok je buat tanpa rasa penat...

pada 1/1/2014... ayu ke sekolah...di hari pertama ke sekolah di tahun baru 2014.. sebelum ke sekolah ayu minum ephyra dulu...sambil bersiap... alhamdulilah... sampai je sekolah ayu memulakan tugas menguruskan murid tahun 1.. ayu jadi penyelaras program transisi tahun 1... memang masa banyak di habiskan bersama mereka... sampai ke tengahari baru ada masa ke kantin... wah... langsung tak rasa lapar ni... rasa bertenaga sungguh... best la...

sebelum ephyra abis.... ayu terus contact kak mia.... dan... hehehe ayu order lagi... alhamdulilah...ephyra dah diposkan kepada ayu... lepas ni kene tunggu abg posmen dtg umah..hehehe...

smlm 2/1/2014 ... ayu pun mengambil ephyra sebelum ke sekolah juga... seperti kelmarin... ayu still menguruskan murid tahun 1 bersama guru2 subjek lain yang mengajar tahun1 juga.. ayu dan ckgu bm ditugaskan membawa murid2 tahun 1 pusing2 sekolah... mengenali kawasan sekolah..dimana tandas..dimana bilik guru..dan lain2 lagi... naik tangga turun tangga... takde langsung masa berehat sebentar dibilik guru... syukur sangat... ALLAH beri tenaga yang superb... ditambah dengan pengambilan minuman tambahan ephyra serta yang paling penting berpikiran positif...semuanya menjadi lancar...insyaallah... amin...

selepas ni ayu akan teruskan pengambilan ephyra sebelum ke sekolah... insyaallah...kepada kawan2 semua jooom la sama2 kita mencuba...




ada masa singgah la baca entry ayu yang lepas... hehehe...tentang ephyra juga..

1. http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/rezeki-di-pagi-jumaat.html

2. http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/ujikaji-ephyra-bermula.html 

alhamdulilah..... ephyra yang dinanti dah sampai....hehehe... jom baca entry baru ni pula... hehehe...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/alhamdulilahsampai-dah.html

5 ulasan:

  1. Sekarang ni ramai orang ambil benda ni kan? Macam best je

    BalasPadam
  2. best best. belum berkesempatan untuk mencuba lagi :)

    BalasPadam
  3. ramai blogger review pasal ephyra ni..
    menabung

    BalasPadam
  4. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  5. Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

    Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

    BalasPadam