Selasa, 31 Disember 2013

sedia...sedia...kembali ke sekolah




gambar diatas semuanya berkaitan dengan warna pink..hehehe...ni kira tema warna ayu utk thun 2014... semangat...semangat... alat tulis tu umpama nyawa bagi seorg guru...hehehe... diatas ni gambar langsir yg baru siap dijahit...nanti akan digantung di rumah ayu ngan kawan2..di kuarters hehehe... selamat kembali ke sekolah semua...

Isnin, 30 Disember 2013

alamak.....dah nak naik sekolah ker??

Ahad, 29 Disember 2013

AHAD terakhir tahun 2013

yup.....hari ni adalah hari ahad....hujung minggu terakhir dalam tahun 2013... hari ahad ni je lah ayu akan melepak di rumah.... tengok melodi...propaganza...hehehe...minggu depan... hari ahad.. ke sekolah...hehehe... mengajar..dan mengajar... hari ahad juga pakai baju batik..bukan lagi khamis seperti biasa.. hehehe... suatu kelainan yang berlaku pada tahun 2014... hehehe.

Segmen Bloglist 2014 NasuhaNass

jom join segmen simple ni...klik banner di bawah ye..

http://nasuhanass.blogspot.com/2013/12/segmen-bloglist-2014-nasuhanass.html

aturan ALLAH semestinya yang TERBAIK

MUNGKIN ALLAH dah JODOHKAN kamu dan dia. NAMUN, ALLAH PISAHKAN kalian sementara. :') MUNGKIN, JODOH kalian sedang MEMPERSIAPKAN DIRI menjadi LEBIH BAIK ^^ ATURAN ALLAH sememangnya yang TERBAIK! JADI, jangan BERSEDIH ya ! 



percayalah...

Percayalah..
jika dia JODOH mu..
insya Allah langkanya :
akan di PERMUDAH
Sulit untuk BERPISAH
Tidak terlalu banyak BERSUSAH PAYAH
dan tidak mudah TERPECAH BELAH
Dan yakinlah..
Apa dan siapapun yang Allah berikan kepada kita..
Itulah yang Terbaik untuk kita...

 

Sabtu, 28 Disember 2013

wifi vs bluetooth

Jumaat, 27 Disember 2013

JOM BLOGWALKING...

rasanya ada tak blogger nak join ek.... hehehe... malam ni ayu nak blogwalking .. kepada kawan2 yang singgah ke blog ayu... copy dan paste la link blog kawan2 ke ruangan komen di bawah ye.... mekacih...

jooom blogwalking ...



JUMAAT TERAKHIR

 

HARI INI HARI JUMAAT TERAKHIR....bagi tahun 2013... maka hari ni juga hari terakhir ayu bersekolah pada hari jumaat... mulai tahun depan hari jumaat dan sabtu sekolah cuti....hehehe...

 

Khamis, 26 Disember 2013

kembali ke sekolah

 

tadi pagi..... datang sekolah semulaaaaaa.... hehehhee... mcm kejap je kan cuti... dah kene kembali ke sekolah... tengok pada gambar diatas pastinye kawan2 semua tau....itulah buku pengurusan sekolah ayu... dalamnye penuh segala maklumat berkaitan akiviti, jawatan...dan peraturan ...

alhamdulilah.... tahun 2014 ayu masih pegang lagi jawatan yang sama mcm tahun lepas.. setiausaha peperiksaan...guru penyelaras bestari.... dan aku akan uruskan makmal komputer... wah.... ICT makin sebati dalam diri ayu kini... 

tahun depan juga ayu akan kekal mengajar subjek matematik darjah 1,..hehehe best2..sebab mengajar murid tahun 1 ni mencabar...hehehe... selain matematik...ayu bakal mengajar subjek pendidikan jasmani dan dunia muzik... waaaah... menyanyi la nantiiii..hehehe... kita enjoooy...jgn tension2... nanti semua tak menjadi... 

kawan2.. doakan ayu mempu mengalas tanggungjawab ini ye... demi mendidik anak bangsa yang bakal menjadi pemimpin negara kelak....amin..

 

direview hari ini

 buka je blog tadi...ada sesuatu tertulis di chat box kat blog ayu.... ce baca...


alhamdulilah....ada blogger yg sudi review blog ayu hari ni...tq kepada blogger nik ainaa... jooom baca entry di bawah ye..