Jumaat, 31 Mei 2013

Segmen Menang Blouse Tribal #2

jooom join segmen ni...kelik gambar baju di bawah yer..kalau nak join..

Hadiahnya :

Segmen Follow Mellow Sampai Lebam By Mira

joooom join segmen  ni...kelik banner dibawah ye kalau nak join...

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 1]

joooom join segmen ni...nanti ada rezeki dapat topup freee...hehehehehee....bestnyer...

kalau kawan2 nak join kelik je kat banner dibawah ye..

Selasa, 28 Mei 2013

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2





Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Jun dan Julai iaitu pencarian bermula dari 26 Mei 2013 dan berakhir pada jam 11:59 malam 30 Mei 2013 nanti. 20 orang yang bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Nabeel Fikree bermula 1 Jun nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist #2
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja

Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.





.

Ahad, 19 Mei 2013

Segmen: Jom Blogwalking bersama Cik Bintang

jommm join segmen simple ni... kalau nak join kelik banner dibawah ye..

hehehe..ayu pun nak ajak join segmen sempena cuti sekolah ni joom join juga ye..

Jumaat, 17 Mei 2013

sebenarnya... ayu isteri ......dia??

hehehe.... minggu ni mooood membaca novel...anak murid baca buku nak exam..cikgu sibook juga baca novel utk hilangkan tensioooon...

ayu dah habis baca novel SUAMIKU USTAZ...best sangat...tak sabar nak tunggu filemnyer keluar di panggung...

skrg.... aku sedang berusaha utk habiskan novel...sebenarnya ayu isteri dia....eh....salah la... SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA... insyaallah suatu hari nanti...hehehe.. setiap jumaat jam 9 mlm di tv3 ada cite ni kat tv...best sgt.....


hadiah hari guru tahun 2013

hehehehe....semalam 16 mei... hari guru... sekolah ayu menyambutnye secara amat2 sederhana... pagi kene mengajar dulu...lepas rehat barulah buat sambutan....hehehe... cube tgk gambar kat bawah... alhamdulilah... terima kasih wahai anak2 muridku diatas hadiah yg kalian beri pada cikgu...



sebelum di buka...


selepas dibuka...



Ahad, 12 Mei 2013

segmen : ucapanku untukmu ibu


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... semua tau kan hujung minggu ni adalah HARI IBU... so ayu nak buat segmen ucapan kepada ibu rakan2 yer...

 syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : UCAPANKU UNTUKMU IBU
3. gam kuat2 gambar diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kawan2 kena buat ucapan istimewa untuk ibu kawan2 ye..ringkas dan padat..hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa tak lama sehingga hujung minggu ni sempena HARI IBU...hari AHAD 12 /5/2013 jam 11.00 malam ... minggu dpn pula ayu nak buat segmen ucapan sempena hari guru pulak..hehehe...

SENARAI KAWAN-KAWAN YANG DAH SERTAI SEGMEN AYU NI..

1.  http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

2.  http://edaeri.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

3.  http://ibulala.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html?m=1

4.  http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

5.  http://orchidsnickers-1108.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

6.  http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu.html

7.  http://cekelatmanih.blogspot.com/2013/05/segmen-ucapanku-untukmu-ibu_11.html

8.

Sabtu, 11 Mei 2013

Segmen : Mencari bloglist Mei & Jun

jooom join segmen ni...kalau kawan2 nak join kelik kat banner dibawah ye..


Saya nak join Bloglist June - Sept. 2013

kalau kawan2 nak join kelik kat banner diatas yer..

Segmen +Follower by Huda


kalau kawan2 nak join kelik kat banner di atas yer...

Segmen Blogwalking Kita - Kita

 

jooom join segmen nabila... kalau kawan2 nak join kelik banner diatas yer...

Khamis, 9 Mei 2013

Alyaa NajlaaPunye Segmen

joom join segmen ni...kalau kawan2 nak join kelik banner dibawah ye..

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI 2013 AMERCORNER

jooom join segmen ni... kalau kawan2 nak join kelik banner dibawah ye..

Segmen: Jom blogwalking jom..!

jooom kita join segmen dari blogger paly... simple jer.. kalau kawan2 nak join kelik kat banner dibawah yer..

Jom blogwalking kat blog ni sebab.....blog ayu simple jer...  nanti kawan2 boleh la follow blog ayu...twitter ayu dan juga pages blog ayu...hehehe... datang ramai-ramai tau....



Ahad, 5 Mei 2013

segmen : ayuinsyirah mencari rakan blogger


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni...ayu alu2kan sgt penyertaan rakan blogger yg masih baru lagi...yg follower nyer belom mencecah 1000 follower... jooom sama2 kita bantu membantu...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. gam kuat2 gambar teady bear comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari mengundi...hari AHAD 5 /5/2013 jam 11.00 malam ...(hehehehee...sambil2 kita dengar keputusan pilihanraya...)..

SENARAI RAKAN-RAKAN YANG DAH JOIN SEGMEN .. JOOOM BLOGWALKING..

KUMPULAN 1

1.  http://sukahatiecha.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

2.  http://jmbelog.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

3.  http://tempoyakduriangoreng.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

4.  http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

5.  http://ehfarahin.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 2

6.  http://nurbaiyah86.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

7.  http://mcdaredhawk.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

8.  http://etyizzaty.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

9.  http://shahizzat-queenofheart.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

10.  http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 3

11.  http://biawakitucomel.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

12.  http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

13.  http://setiasmile.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

14.  http://atienstory0809.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

15.  http://cikalyanasuhaimi.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 4

16.  http://aasminizari.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

17.  http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

18.  http://isabellaidura.blogspot.com/2013/04/segmenayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

19.  http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

20.  http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 5

21.  http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

22.  http://alwanijohari.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

23.  http://mylifestoryz.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

24.  http://cetusanhati-aku.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

25.  http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 6

26.  http://preciousloveasfa.blogspot.com/2013/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

27.  http://atieatikah.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

28.  http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

29.  http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

30.  http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 7

31.  http://zeenabyla.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

32.  http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

33.  http://najatmastura.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

34.  http://anisjohari.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

35.  http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

KUMPULAN 8

36.  http://missanisah.blogspot.com/2013/05/ayu-insyirah-mencari-rakan-blogger.html

37.  http://www.cikfie.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

38.  http://ridzwanzones.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

39.  http://ggomdream.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

40.  http://diarybudak-2.blogspot.com/2013/05/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

SEGMEN DAH TAMAT....tapi blogwalking akan berterusan yer... hehehe...nanti ayu akan buat segmen lagi...

Segmen TOPUP 24 Jam By JejariComel

jooom join segmen lagi...kalau nak join ... kelik kat banner dibawah ye..

Segmen: Tingkatkan follower ke-xxxxx by N.A.D.I.A

jooom join segmen ni...kalau kawan2 nak join kelik kat banner dibawah yer..

jumlah follower blog ayu skrg....1960...hope sgt akan bertambah...hingga ke 2000...

Sabtu, 4 Mei 2013

Segmen Blogger Paling Cool

Assalamualaikum . Alhamdulillah , semalam berlangsung pencarian sponsor , ramai juga , tapi ninaa terpaksa tapis beberapa orang sebab kalau boleh tak nak banyak syarat sangat kan . So . sementara menunggu Simple Giveaway yang akan tamat pada 18 Mei ini , Ninaa nak buat satu segmen , seminggu sahaja ^^

Syarat-Syaratnya ialah :
  1. Follow Blog Sponsor --> CikAkma , FatinSyaheera , Hidayah , Mimi
  2. Like -->
  3. Follow Sini -->
  4. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen Blogger Paling Cool"
  5. Copy Coding yang telah diberikan dan paste di HTML
  6. Pastekan URL Segmen anda di ruangan komen .
*Kalau tiada Twitter , its ok ^^


Senang je kan syarat nya :) So Hadiah-hadiahnya ialah :

  1. T-Shirt Running Man untuk seorang *saiz M
  2. Topup RM5 untuk 8 orang
  3. Topup RM10 untuk 2 orang
  4. Long Necklace untuk seorang
Lumayan tak hadiah tu ? InsyaAllah , akan ada pertambahan hadiah . Segmen ini tamat pada 11 Mei 2013 . Pemenang akan dimumkan pada hari esoknya . Klik Banner untuk join ^^

GIVEAWAY NASZ : SIAPA NAK TOPUP RM5?

joooom join giveaway ni yer... kelik banner di bawah ek kalau nak join..

Simple Segmen by Sally Samsaiman

joom join segmen simple ni...kalau kawan2 nak join..kelik kat banner dibawah ye

Segmen Makan Donut

jooom join segmen ni....kelik banner ye kalau nak join..

Segmen Blogwalking and Follow

 

kalau kawan2 nak join segmen ni kelik je kat banner di atas yer..

jumlah follower ayu sekarang.... 1952