Khamis, 28 Februari 2013

segmen : follow blog dan twitter ayuinsyirah 2013


 ENTRY NI AYU DAH GAM KUAT2 TAU HINGGA HUJUNG BULAN NI
salam semua... ayu mengupdate blog lagi..hehehe...sorry ye dah lama ayu tak update...busy la nazir dtg sekolah... so sekarang juga ayu nak buat segmen... jooom join ramai2...yer.. senang sgt syaratnyer... kawan2 kene follow blog dan twitter ayu yer... nanti ayu follow kawan2 juga...

 syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. yang mana ada twitter jooom follow ayu juga tekan AYUINSYIRAH
3. tajuknyer SEGMEN : FOLLOW BLOG DAN TWITTER AYUINSYIRAH 2013
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga28/2/2013... 

Rabu, 27 Februari 2013

Segmen Nisha nak follow korang

jooom join segmen... kelik kat banner di bawah ye.. ayu nak tag kepada semua yg singgah ke blog ayu...

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

jooooooom join...nak dapat baju free tak???... kalau nak kelik kat abnner dibawah yer... cantik tau baju nyer.. ayu berkenan sangat...cantik..



ANTARA DESIGN TSHIRT YANG BAKAL MENJADI MILIK ANDA


p/s: kesemua pemenang akan menerima sehelai t-shirt pilihan sendiri, tertera nama blog anda=) suka tak?
 
ayu suka nombor 1 dan 3 sebab kalau yg lain ayu pakai tudung tulisan tu akan terlindung ngan tudung kalau nombor 1 dan 3 tidak.... huhuhu ni berangan dulu ni.. kalaulah ayu dapat ayu nak saiz 3XL... waaa besar nyer.. ye... memang besar .. ayu suka pakai baju yg besar..hehe..dan longgar.. maaf ye..
 
ada lagi...sebelum hantar kene lengkapkan slogan..
 
 Slogan: Saya suka Salju Creative kerana memberi peluang kepada para blogger bersatu hati memantapkan lagi dunia blogger dengan memberanikan diri mencipta sesuatu yang membuatkan semua blogger bersatu dengan niat dan hati yang tulus...

' awesome bloggers and followers '

jooom join segmen.. kelik kat banner yer..

"Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83"

jooom join segmen...heheh... kalau nak join kelik kat abnner dibawah ye..

"Segmen Blogwalking oleh Blog BingkisanHati"

jooom join segmen... kelik banner ye kalau nak join..

Sabtu, 23 Februari 2013

"Misi Bloglist By Cik Zara"

jooom join....kelik kat banner di bawah ye..

"Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya"

joooom join segmen ni... kalau kawan2 nak join kelik kat banner di bawah ye.. ayu nak tag semua kawan2 yg baca entry ni..


ada kena jawab soalan...hehehe....

1. Nyatakan nama blog korang  AYUINSYIRAH
2. Tarikh mula blogging  28 OGOS 2009 BERSAMAAN 7 RAMADHAN 1430 H semasa berada di IPGM KAMPUS GAYA, KK amik KPLI..
3. Kenangan manis & pahit semasa berblog DAPAT KENALAN RAMAI DAN SEMAKIN BERTAMBAH DAN TERUS BERTAMBAH
4. Idola korang masa mula berblog ABG BEN DAN KAK MIA..

Segmen : Hello Blogger Mesra 2013 By Cik Mira'

joom join segmen..... kalau kawan2 nak join..kelik kat banner di bawah ye..

segmen: #1 by Syah Ridzeah


JOOOM JOIN SEGMEN ... kalau kawan2 nak join kelik je kat banner di atas ye..

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com



Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Jumaat, 15 Februari 2013

bloglist februari by cik yaya

kelik banner dibawah ye kalau nak join...

Segmen Follow Kaw ! Kaw ! By HOT MASA KINI

kalau kawan2 nak join..kelik je kat banner di bawah ye..

Segmen:Jom Blogwalking by Arysha

kalau kawan2 nak join.. kelik je kat banner di bawah ni ye..


Segmen Miss Hearty Mencari Bloglist Fresh 2013

arini nak join sebanyak mungkin segmen kawan2..hehe.. kalau kawan2 nak join kelik je kat banner dibawah ye..

Isnin, 11 Februari 2013

Simple Giveaway Aisyah Humaira'

 

kalau nak join ..kelik je kat banner diatas ye..

segmen Jom Tambah Followers Blog by Anis Zainudin

kelik banner dibawah ye kalau nak join...hheehhe


Contest Blog Comel

joooom join contest ni....tamat pada 10/3/2013... kalau nak join kelik kat banner dibawah ye..

Segmen Review Blog by Eiyka-R


kalau kawan2 nak join ... kelik je kat banner diatas ye..

Sabtu, 9 Februari 2013

Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

joooom join segmen lagi..kelik kat banner dibawah tau... SAYA SAYANG BLOG SAYA KERANA IA ADALAH TEMAN, SAHABAT DAN RAKAN SAYA DIKALA SUSAH DAN SENANG...

Bloglist WannSerious 2013

jooom join segmen lagi.... hehehee.... kelik je kat banner dibawah ye..

Segmen 'Jom Follow' by FizxFiza

jooom join segmen lagi...kelik kat banner dibawah ye... segmen ni tamat pada hujung bulan ni..

Jom JOIN Bloglist JS 2013

jooom join segmen lagi....segmen ni tamat pada 28/2/2013... kalau kawan2 nak join kelik kat banner dibawah ye.,...

eh...lupa pulak...tuan blog ada tanya ayu dari negeri mana??...hehehe...ayu ada di negeri JOHOR....

Segmen: Ayu's Felt Craft

hehehehe....ayu join segmen lagi....jooom join ye kawan2... segmen ni tamat pada hari ni...9/2/2013... kelik jat banner dibawah tau kalau kawan2 nka join...

Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha

kalau kawan2 nak join..kelik kat banner dibawah ye,....segmen ni tamat pada 12/2/2013..

1st Segmen Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist

segmen lagi...joooom join....kalau kawan2 nak join jooom kelik banner dibawah ye.. segmen ni tamat pada 25/2/2013...



Segmen Random oleh Honey Yeo

jooom join segmen ni....hehehe...ayu tag semua kawan2 yg baca entry ayu ni.. kalau nak join kelik je kat banner dibawah ye... segmen ni tamat pada 15/2/2013

Review Blog By Adam

kalau kawan2 nak join kelik je kt banner dibawah ye... segmen ni tamat pada 24/2/2013

Segmen Bloglist dan Review Blog

jooom join segmen..kalau nak join kelik jat banner di bawah ye..

Segmen: Aswan Azmy Mencari Bloglist March 2013

jooom join segmen...kalau kawan2 nak join kelik je kat banner dibawah ye... segmen ni tamat pada 28/2/2013



Segmen Tambah Bloglist by Sharina

kelik banner ye kalau kawan2 nak join segmen ni...ia tamat pada 10/2/2013..

1st Segmen Blogwalking bersama Blog CKK

joom join segmen ni... kalau nak join kelik je kat abnner dibawah ye.. segmen ni tamat pada 11/2/2013

Segmen :Jom Masuk Bloglist & Review Blog by Cik Aishah

jooom join segmen lagi...kelik kat banner dibawah ye kalau nak join... segmen ni tamat pada 22/2/2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

salam semua.... arini ayu nak join segmen...jooom ramai2 kita join... kelik kat banner dibawah tau. ayu suka blog fizgraphic ni... tenang jer... senang nak cari maklumat dan tak serabut... kombinasi warna yang ayu suka..

segmen ni tamat malam ni tau.... hehehe... malam raya cina..hehehe jam 11.59 malam

Sabtu, 2 Februari 2013

Segmen Blog Kesayangan : Blog Coklateyes

jooom ramai2 join.. kelik je kat banner dibawah ye kalau nak join..segmen ni tamat pada 22 februari 2013

" Short Segmen By Hawa and Mailey "

jooom join ramai2... kelik kat banner dibawah ye kalau nak join..

“Segmen Blogger i2 Sahabat ku”

salam kawan-kawan semua... ayu nak join segmen ni...jooom ramai2 kita jopin sesama... kalau nak join kelik je kat banner di bawah ye.. segmen ni tamat pada 28 februari 2013

''Segmen Jadikan Followers UNLIMITED by Aimi Rahim'

joooom join segmen ni..kalau kawan2 nak join kelik je kat banner di bawah yer.. segmen ni tamat pada 5 februari 2013


segmen : jom blogwalking

jooom join segmen ni...kelik banner dibawah yer.. segmen tamat pada 10 februari 2013



Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3

hhehehee....join segmen lagi... kalau kawan2 nka join kelik kat banner dibawah yer... tarikh tutup segmen ni belom di beritahu lagi...hehehe

"Segmen Blog Popular Sangat"

jooooom join segmen lagi..eheheh... kali ni tuan segmen ni tanya sape blogger yg paling best bagi ayu...hehehe... ayu nak share kpd semua.. ayu suka sgt ngan kak mia... sebab dia antara blogger idola ayu...idola juga dlm menentut ilmu... kelik gambar dibawah kalau nak ke blog kak mia ye..

Smile... Smile... Smile... | Mialiana.com

hehehe.... ayu nak ajak kawan2 ramai2 kita join segmen ni ye...joom kelik banner di bawah kalau nak join.. segmen ni tamat pada 12 februari 2013

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"

join segmen lagi...kalau kawan2 nak join kelik je kat banner dibawah ye.. tamatnye lama lagi...sehingga penghujung bulan februari ni...

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

SALAM KAWAN2 SEMUA... ayu arini nak join segmen ..jooom join segmen ni.. malam ni jam 9 segmen ni tamat so kene cepat... hehehe

kalau nak join kelik je kat banner dibawah ye


siap...boleh hantar...