Rabu, 25 Disember 2013

segmen : saya sayang blog saya

hari ni macam terpanggil nak buat segmen... segmen kali ni ayu buat simple maca biasa... hehehe.. ramai rakan blogger yg lain buat giveaway ada hadiah tapi ayu buat segmen takde hadiah...cuma nanti hadiahnya akan bertambahlah follower kalian....insyaALLAH...


jom kita baca syarat2nya...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni sebulan hingga 25/12/2013....hehehe....jam 10 malam

SENARAI RAKAN BLOGGER SEGMEN SAYA SAYANG BLOG SAYA... klik sini ye untuk blogwalking...

94 ulasan:

  1. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  2. singgah..mg berjaya dgn segmen ini dan mg ramai yg joint

    BalasPadam
  3. sy join..

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...
    Akak join..
    http://norazhobbies.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  5. join sini
    http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  6. assalamualaikum...

    saya join ye :D

    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  7. http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  8. SAYA SUKE-SAYA SUKE.. http://orlyloveshop.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam

  9. Naniey join...

    http://upsidesdown.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  10. hai dear.. :)
    http://www.dayangdeno.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  11. Assalam...saya join yer...

    http://mamapapaamir.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum , selamat pagi :)
    Ros join :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  13. Join... ^_^
    http://dhia-manja.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  14. hye!! datang join juga segment nie..

    http://wwwbelogkuning.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  15. http://jnjikita.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum :) Saya join segmen ni kak :)

    http://shahirarusni.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Btw akak, mind follow me back? :)

    BalasPadam
  17. http://fatinamdzfr.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    join sini :)

    BalasPadam
  18. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  19. Join :D
    http://neslocrazykpop-myungiee.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya_11.html

    BalasPadam
  20. Join :)

    http://justforfund.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  21. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  22. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  23. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya_3049.html

    BalasPadam
  24. Datang join jugak! http://ieramiarh.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  25. Shawal join.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum...bismillah..sy join ye?

    http://nananimijiko.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  27. http://pening-pala.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  28. datang singgah sini.. InsyaAllah nanti saya join..selamat bersegmen.. :)

    BalasPadam
  29. Singgah menyinggah dan kita terjah menerjah
    http://penabuluayam.blogspot.com/2013/12/saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  30. http://jueazrin.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  31. Saya join ya :)

    http://iemanzahri.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  32. yaay kak ayu buat segmen. nak join ^^

    http://mykeyboardstories.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. Pakcik join sama yer..
    http://kecekkira.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  35. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  36. joined!

    http://duniakita94.blogspot.com/2013/12/segmensaya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum Ayu..
    Saya dah join segmen ni..

    http://www.khirkhalid.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    T kasih. :)

    BalasPadam
  38. Assalamualaikum...join eya...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya_14.html

    BalasPadam
  39. http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/segmensaya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  40. saya join..

    http://azifah1997.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  41. Saya join :)
    http://thetyrexblog.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  42. Assalam..saya joinn

    http://akucintakantuhanku.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  43. dah Join & follow,
    http://www.zulieta.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    Tq. ^_^

    BalasPadam
  44. Done follow, done join.. :)

    http://jezsygeisha.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum Ayu...
    Lya JOIN Juga ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/12/saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  46. Assalamualaikum, saya join

    http://syamimisufiera.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  47. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  48. saya join ;)
    http://manislolipop47.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  49. ika join :))

    http://msshafika.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya_16.html

    BalasPadam
  50. Hai..saya join jgk..
    http://mayabeautyempire.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  51. Saya join ye:
    http://rinafatin.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  52. nuna join..
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  53. Sha join..

    http://shapurpleungu.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  54. http://ijamawar.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  55. http://farrahs-le-moustache.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    hai !! kite join !!

    BalasPadam
  56. http://akuainkausiapa.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  57. http://www.aimisyahirah.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html join..

    BalasPadam
  58. Bismillah. saya join http://badlishahazman.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  59. http://rijapunyablog.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  60. http://eymasu.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  61. Jom semua join GA saya. Saya akan bagi hadiah percuma. Jom la join sebab banyak sangat hadiah saya nak bagi. heheehe.

    http://isabellaidura.blogspot.com/2013/12/havoc-giveway.html

    BalasPadam
  62. Saya join :)

    http://si-polarbear-cute.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  63. saya join
    http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2013/12/segmen-i-love-my-blog-9-25-dis-2013.html

    BalasPadam
  64. join jugak join jugak :D
    http://jasminejiffry.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  65. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  66. Asalamkm..saya pun join gak

    http://tieffa19.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  67. kak sarah pun nk join..
    http://sarahtalib33.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  68. Salam kenal... saya join yer...

    http://coratcoretnurul80.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  69. http://greennyworldland.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  70. http://darlinalife.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  71. join saat akhir...=P
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  72. baru ada masa.. sempat jugak join.. ini link nya...

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  73. Assalamualaikum..Ok Ayu, akak dah join

    http://memetlenggeng.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  74. Salam Ayu...

    saya pun menyelit juga sekali nak join.. hehehe

    http://farizadarwish.blogspot.com/

    salam perkenalan semua.

    BalasPadam
  75. eh silap bagi link tadi ...

    http://farizadarwish.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    ok dah join.hehehe

    BalasPadam
  76. http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/12/segmen-i-love-my-blog.html

    saya juga

    BalasPadam
  77. Saya join!!:)

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  78. join jugak yaaa :) http://zafirahnazri.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  79. saya join- http://sara-i.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  80. Salam kenal..
    Kak join segmen Ayu:)
    http://atieyusoffamily.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  81. SALAM.. JANA JOIN JUGA.. HEHE

    http://jananaem.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  82. http://nurainmardhiah.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  83. salam Cik Ayu Insyirah!

    Mohon join ok ;)

    http://hanihborhan.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  84. http://qileh.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    :D YAYYYYY

    BalasPadam
  85. Saya dah join
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  86. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    BalasPadam
  87. salam perkenalan
    dah join
    http://iamtifa.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    BalasPadam
  88. Akak !! link saya yang dulu nurainmardhiah.blogspt.com saya dah tukar ke

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2013/12/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

    harap maklum :\

    BalasPadam