Ahad, 8 Disember 2013

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger ? By AkuPenghibur.com

blogwalking dimalam hari.....hehehe... itulah aktiviti ayu.. tiba2 ek....ada segmen best la...rugi ni kalau tak join... simple je segmen nye tapi perlu penuhi syarat2 nya... kalau kawan2 nka join kelik kat banner dibawah yer..

http://www.akupenghibur.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

ada kena jawab soalan...hehehe... kenapa aku jadi blogger?

Ayu mula mewujudkan blog pada pertengahan tahun 2009... masa tu ayu rasa sunyi sangat...sebab tinggal berjauhan dengan kawan rapat... ayu dapat menyambung pelajar di IPG kampus gaya di KK.. masa itulah tergerak hati membuat blog dengan harapan ayu dapat berkongsi cerita dengan kawan2 rapat ayu...bagaimana kehidupan ayu disana... kehidupan sabagai seorang pelajar dan tinggal berjauhan dengan keluarga dan rakan karib... selain itu juga ayu memang minat dalam bidang penulisan ni... pada awalnya agak payah juga untuk mencari follower tapi alhamdulilah... berkat kesabaran akhirnya ayu dapat menambah kenalan di alam maya ini dengan banyaknya... terima kasih kawan2 semua...


13 ulasan:

  1. alhamdulilah terima kasih kerana join ^_^ kisah yang menarik sebagai blogger

    BalasPadam
  2. salam..ayu singgah dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga..tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    BalasPadam
  3. Salam singgah membalas kunjungan Ayu.., kiranya pelajar mesti lbh tahu pasal blog ni berbanding mcm pcl ni org lama..

    apa pun gud luck n hepi blogging., jalinkan ukhuwah sesama blogger.

    BalasPadam
  4. tb singgah ;) cmtuh permulaan ayu..

    BalasPadam
  5. setuju dengan akak.. dengan blog dapatla kita hello-2 keadaan semasa kita kat orang-2 terdekat... sy sendiri pon kadang-2 baca blog kengkawan sy..

    BalasPadam
  6. salm kenal ayu..
    ya dgn blog kita bleh catatkan pkembangan terkini kpada org yg tsayang :)

    BalasPadam
  7. Happy Blogging Ayu :) All the best

    BalasPadam
  8. assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

    http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    BalasPadam
  9. salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    kalau dh jooin tq n gud luck :)

    BalasPadam