Jumaat, 6 Disember 2013

sayang awak mr arrogant

novel...oooo...novel..... ayu hanya dpt pegang dan baca novel time cuti jer... hehehehee... tapi masa cite novel ni di dramakan...hehehe terus ni ayu cari di kedai buku... beli sekali 5...hahahaa..banyak tak??..3 untuk giveaway dan 2 lagi untuk ayu sendiri dan satu lagi untuk kawan sekolah ayu..sama2 ckgu...minat baca novel gak...hehehe...

rasanya semua sudah tau kan cite ni... best yang amat sangat...hehehe.. mula la ni ayu nak berangan...kalaulah...kalaulah...kalaulah...ayu dpt pasangan mcm mr arrogant tu kan best....wah...hahahaa... takpe berangan tak salah...lagipun ia freeeee....hehehee...


cerita nya best.. olahan yg baik..dan yg paling suprise... penulisnya sama satu universiti ngan ayu..kat UMT... hehehe.. sama batch 2004-2006.. tapi lain jurusan.. ayu jurusan matematik kewangan...dan penulis ni jurusan kejuruteraan perisian... satu fakulti tapi memang tak pernah kenal dan rasanya pernah jumpa tapi ..ye la kan masa study dulu mana nak kenal semua org.... padahal makmal kami sebelah2 je... hehehe... semua tu kenangan...

kepada kawan2 yg belum baca ayu harap kawan2 baca la novel ni... sure tak rugi membeli dan membaca nya... jooom kita layan lagu ni... sure akan mengimbau kembali drama nya...hehehe... sayang awak...mr arrogant..




1 ulasan:

  1. Hi and salam:) Jemput join segmen saya .. boleh mengiratkan hubungan :D
    http://arnilala.blogspot.com/2013/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-by-arni.html

    BalasPadam