Ahad, 22 Disember 2013

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

buka blog pagi2.....waaaaa...baru ni la berkesempatan utk membuat entry... jooom kita join segmen besday boy...hehehe... siapakah??,....siapakah besday boy tu???.. hehehe... siapa lagi kalau bukan blogger encem hehehe.. abg ERAZFADLI... nak nyanyi jap la....

selamat hari lahir...selamat hari lahir...selamat hari lahir buat abg erazfadli... ayu ucapkan semuga pnjang umur dan dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawah rahmat YANG MAHA ESA...amin..

tengok pada 22/12 tu....hari lahir abg erazfadli ni sama ngan ayu tapi bulan nye lain...dan pastinya tahun nye pun lain...hehehe...

nak ni hadiah kek untuk abg erazfadli...tengok je tau..hehe


kawan2....abg besday boy ade buat segmen....arini jer... jom kita meriahkan blog abg besday boy yer... jooom...jooom...join segmen dia... datang ramai2 tau... kelik banner abg besday boy di bawah tau...

http://www.erazfadli.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

12 ulasan:

  1. Laa harini birthday dia ke?... Haha tulah, dah lama sy tak singgah blog dia...

    BalasPadam
  2. singgah dr segmen sama yerp:)
    gud luck..
    siap ada kek tu.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    BalasPadam
  4. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

    BalasPadam
  6. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  7. singgah sini :)http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  8. As salam Ayu.
    saya datang balas kunjungan

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    BalasPadam
  9. Thanks Ayu sudi singgah Blog Santai. Good luck ya!!!

    BalasPadam
  10. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    BalasPadam