Khamis, 5 Disember 2013

First GA Arra Ahmad

joooooom kita ramai2 join giveaway ni...untung wooo..kalau ade rezeki boleh dapat kain sutera..... harga nya RM 365 lagi tuh... kalau ayu dpt boleh la pakai utk hari khamis...... buat g sekolah mengajar...

 

kalau kawan2 nak join kelik header blog dibawah ye...

!                                                                              ARRA AHMAD!

9 ulasan:

  1. SALAM. ika dtg blogwalking.
    BIRTHDAY giveaway ika tengan berlangsung. Jika berminat untuk memenangi barangan kecantikkan dari
    THE BODY SHOP, elianto, etude, crabtree evelyn, himalaya, bobbi brown + etc... jom join. macam mana nak join? just komen je entry tu :)http://notamanjaku.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. salam..ayu dtg dari giveaway yg sama.. good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/first-ga-arra-ahmad.html

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Bak kata orang kan tuah ayam nampak di kaki.

    BalasPadam
  4. Good luck ! -^^-

    Terima kasih singgah blog Mira! <3

    BalasPadam
  5. Dari GA yang sama. Membalas kunjungan :) Goodluck ;)

    http://norvanida.blogspot.com/2013/12/first-ga-arra-ahmad.html

    BalasPadam
  6. salam.. thanx dtg menjenguk ke blog kiter.. =)

    BalasPadam
  7. Gud luck..dtg membalas kunjungan...

    BalasPadam