Isnin, 21 Oktober 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

27 ulasan:

  1. dari segmen yang sama juga :)

    jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

    BalasPadam
  2. salam. BW dari segmen yang sama http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html {done follow}

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  4. hai..segmen sama, blogwalking here ..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  5. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. IM melawat blog Kak Ayu.
    IM datang dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  7. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen dan semoga berjaya... datang ziarah dari blog ke blog :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum.. balas kunjungan dari segmen yang sama,salam ukhuwah..done follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?showComment=1382443948675#c716734184835345125

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  11. Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    BalasPadam
  12. datang singgah sini dari segmen yg sama..
    gudluck..

    BalasPadam
  13. good luck.balas singgahan kamu hee.done follow.salam kenal^^

    BalasPadam
  14. Singgah sini dari segmen yang sama jugak :)

    BalasPadam
  15. singgah petang dekat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  16. Balas kunjungan ayu...terima kasih singgah di blog noe..noe dah follow (noesuhaimi)...jgn lupa follow noe juga yer..jumpa lagi..

    http://alyadina.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum Ayu,
    Kak Idah datang sebagai membalas kunjungan.. Good Luck yer..

    BalasPadam
  18. aiza membalas kunjungan dari segmen yang sama.. semoga berjaya.. :D

    BalasPadam
  19. Salam singgah balas kunjungan dari segmen yg sama Ayu.. done follow tau :)

    BalasPadam
  20. balas kunjungan dari segmen yg sama.. :D

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.. :)

    BalasPadam
  24. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    BalasPadam