Ahad, 27 Oktober 2013

Bloglist Setahun Dari ciklaili.com


 kalau kawan2 nak join kelik banner di atas yer... dah ramai yg join joooom kita join segmen ni..ada masa lagi ni... 

kene cite pasal diri... nama sy ayu...hehehe..sy sama mcm cik laili seorang cikgu...heeheh..cikgu sekolah rendah jer... mengajar mata pelajaran matematik... jadi blogger ni bermula pada tahun 2009 masa kat maktab lagi...masa tengah jadi student lagi... hehehe... tujuan utama masa tu nak berkongsi cite pengalaman ayu mengajar dan belajar di negeri di bawah bayu.. blog ayu simple jer...mcm2 ayu cite dlm blog ayu ni... ada masa nanti boleh la singgah..ke blog ayu ye..

cik laili minta letakkan juga link entry yang ayu suka dlm blog nya... hehehe... ayu suka yg ini... entry berkenaan dengan skor nama blog hehehe..


nanti ayu boleh la try...hehehe...

blog ciklaili simple...senang nak cari maklumat ...ayu suka...





1 ulasan:

  1. terima kasih cikgu Ayu sebab sudi join. mengajar di mana?

    BalasPadam