Isnin, 12 Ogos 2013

Saya nak duit raya Cik Misya!!!


kalau kawan2 nak join kelik kat banner di atas yer...

kene cite sikit pasal duit raya...hehehe.. alhamdulilah ayu pernah dapat duit raya masa kecil dulu rm100 lebih...ingat lagi duit raya tu ayu buat beli jam tangan...hehehe...seronok sangat... sbb dpt beli jam pakai duit hasil kumpul duit raya sendiri..hehehe

ayu nak tag kat EMAS PUTIH ... FARAHUDA ..dan.. YUMIDA

11 ulasan:

  1. Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

    BalasPadam
  2. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    BalasPadam
  3. fuuyoo.. buat beli jam.. ehehe.. best kan bile beli sesuatu pakai duit sendiri.. ehehe

    http://hafizaiman95.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    BalasPadam
  4. semoga berjaya Ayu , ..pcl pon nak duit raya jugak hihi..

    #Selamat Hari Raya Aidil fitri maaf zahir dan batin ~ www.nazlee.com

    BalasPadam
  5. Salam.hye ayu . . . Terima kasih singgah blog bella . . . Dhiya pun.join segmen yang sama www.dhiyaafraabella.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    BalasPadam
  6. balas kunjungan sini pula.. trima kasih singgah blog saya.. =)

    BalasPadam
  7. Salam, selamat hari raya aidilfitri.

    Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    Good luck! ^^

    BalasPadam
  8. selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    BalasPadam
  9. salam..adda singgah dari contest yg sma.. :)

    BalasPadam
  10. gud luck..
    beli jam tgn hasil duit raya..
    mcm sama jer
    hehe
    shark br jer join

    http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

    BalasPadam
  11. aiza membalas kunjungan di sini.. semoga berjaya.. :D

    BalasPadam