Sabtu, 17 Ogos 2013

direview pada raya ke-10

waaaaa.....seronoknyer.... blog ayu sekali lagi direview buat kali ke dua raya ni..hehehe..best2... yg PERTAMA aritu masa raya ke-5...baca SINI.....

arini raya ke -10....sekali lagi direview oleh tuan empunya blog bernama KAWAII BLOG... sukanya... terima kasih banyak ye...

kalau kawan2 nak baca apa yg beliau cite pasal blog ayu... kelik gmbr ni yer..kat bwh ni...


6 ulasan:

  1. Tahniah pada ayu sebab menang review blog pada raye ke-5 :)

    Sekarang raya ke 10. Hehe, rezeki tu ayu ^^

    BalasPadam
  2. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    BalasPadam
  3. waa..
    tahniah
    mmg beruntung dapat direview..
    lepas review blog shark ler plak :)

    BalasPadam
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput singgah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah TEDDY BEAR GERGASI yang bakal menanti anda ! Cepat join :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang menanti ! Rugi sangat tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html


    Fridge Magnet Avon yang cun ditawar sebagai hadiah ! ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/qr-mini-giveaway-keempat.html

    BalasPadam
  5. wah seronok jugak dapat direview oleh blogger lain =) tahniah

    BalasPadam
  6. Tahniah.
    Bestnya bila ada yg mereview~

    BalasPadam