Isnin, 22 Julai 2013

ucapan selamat hari lahir ayu..22/7/2013

salam kawan2 semua....dah siap terawih...kejap je kan dah nak masuk 14 ramadhan...pg tadi g sekolah..dgr radio di kereta..keluar dh lagu raya..hehe..

ingat tak segmen ayu http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html ..hehehe... segmen bloglist besday gurl... malam ni abis dah sebab sampai dah hari ni HARI LAHIR AYU... so kat sini ayu nak senaraikan blog kawan2 yg join dan ayu sertakan sekali ucapan diaorg utk ayu...hehee

SENARAI BLOGLIST BESDAY GURL

1. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/07/segmenbloglist-besday-gurl.html



2. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html



3. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html



4. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

 

 5. http://diebadhie.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html




6. http://nurulfaizzahrahimi.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

 

7. http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html



8. http://izahafizah.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

* tak dpt ayu nak print screen sbb takde ucapan hehe..tapi takpe ayu letak juga link blog nya hehee..

9. http://lamanprincess.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html


 

10. http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/bloglist-besday-gurl.html

 

ALHAMDULILAH....terima kasih kepada semua kawan2 yg beri ucapan hari lahir kepada ayu..ayu hargai segala yg kalian lakukan... ayu ucapkan terima kasih...

4 ulasan:

  1. Alamak...Ayu sorry, kita tak sempat nak join...busy setel hal keta smp tak sempat sgt nk blogwalking n update entri...entri sume autopublish je skang ni

    BalasPadam
  2. salam ayu..hehehe..dh scroll tgok byk kali...address blog sy tak termasuk.ehhehe...tp ucapan sy ada..
    SURAYA AHMAD.hehehee...

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir dear...semoga dikurniakan kesihatan yg baik dan murah rezeki. sorry xsempat join segmen u..anyhow..thanx invite.. :D

    BalasPadam
  4. Wah tak sangke pulak ucapan simple Qeela tu boleh masuk dlm entry sis :) hehhee terharu jugak sekejap :D thanks yee!! :D

    BalasPadam