Isnin, 22 Julai 2013

SEGMEN BLOGLIST BESDAY GURL


ENTRI NI AYU GAM SAMPAI HARI LAHIR AYU..
assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe... ayu nak kumpul sebanyak rakan dalam alam maya ini sebelum umur ayu genap 29 tahun hehehe... alamak..dah nak dekat 30 tahun la umur ayu...kawin poon belom lagi...hehehe..takpe..yg penting enjoy...hehehe..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : BLOGLIST BESDAY GURL
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. kalau kawan-kawan nak WISH utk besday ayu 22 julai 2013 nanti pun boleh...hehehe
6. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari lahir ayu.. 22/7/2013 jam 11.00 malam.

16 ulasan:

  1. join :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/07/segmenbloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  4. http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  5. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  6. join ^^

    happy befday dear nnti..hehe..^^

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  7. join

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  8. salam ayu..tq singgah blog santai ya...nanti kita join k..

    BalasPadam
  9. http://nurulfaizzahrahimi.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  10. Qeela Join! :D

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  11. wish advance bfday boleh tak? hehe happy bufday ayu :)
    ke kak eh ;p

    BalasPadam
  12. hepi besday Ayu!!Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Kita dah join =)

    http://izahafizah.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam
  13. Salam ayu...

    http://lamanprincess.blogspot.com/2013/07/segmen-bloglist-besday-gurl.html

    Join..heheheh....nak baca ucapan besday..jom ke blog sy.ehheheheheee

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. saya join :)
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/bloglist-besday-gurl.html

    BalasPadam