Isnin, 3 Jun 2013

SEGMEN : Jom Blogwalking Cuti Sekolah


Assalamualaikum semua =)

Jom kita join segmen yang dianjurkan oleh blogger nurulezatee. Segmen ni simple je. Sambil tu kita boleh upkan follower dan berkenalan dengan blogger baru . meriahh nye. jom join !

 
banner segmen .
 
 
Korang semua mestilah rajin untuk blogwalking ke blog peserta peserta lain kalau nak ramai orang blogwalking ke blog korang. simple kan . klik banner untuk join =)
 
 
 
 
 

4 ulasan:

  1. Datang berjalan daripada segmen yang sama =)

    Come visit me => http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-blogwalking-cuti-sekolah.html

    BalasPadam
  2. assalam... ayu dtg dari segmen yg sama...

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu... follow sekali ye...dan join segmen ayu...heheehe..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-jom-blogwalking-cuti-sekolah.html

    BalasPadam
  3. blogwalking n follow sekali.....vrooommmmmmmmmmmmmmmmmm meowwww

    BalasPadam